SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadaşı Tarafından Vurulmuş

0
Güncellendi - 2021-05-22 22:38:46
Arkadaşı Tarafından Vurulmuş
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, sabaha karşı silahla vurulmuş olarak yaralı halde bulunan şahsın arkadaşı tarafından vurulduğu belirlendi.

Olay, Cumartesi sabaha karşı 04.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Kavaklıbağ Mahallesi’nde meydana gelmişti. Efsane Sokak içerisinde kavga ihbarına giden polis ekipleri  kaldırımda bacağında silahla sol baldırından vurulmuş kanlar içerisinde olan Ş.B. adlı şahsı bulmuştu. Çok fazla kan kayıp eden şahıs bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Polise olayla ilgili bilgi veren Ş.B. adlı şahsın, daha önceden tanıdığı ve arkadaşı olan, soy adını bilmediği M. adlı şahsın kendisini arayarak işyerinde olup olmadığını sorduğunu, işyerinde bulunduğunu söyleyince yanına geldiğini, sohbet sırasında geçmişte kendisine kırıldığını söyleyip bacağına doğru ateş ederek ara sokağa kaçtığını söylediği öğrenildi.

Polis, adının M.A. olduğu saptanan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız