SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arkadaşını Başından Vurdu

0
Güncellendi - 2020-11-21 01:52:18
Arkadaşını Başından Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da arkadaşlar arasında yaşanan olayda bir genç ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli şahıs, polis tarafından bir süre sonra yakalandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şeyh Bayram Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde halı saha maçından dönen Murathan K. (18) ile bir grup arkadaşı sohbet etmek için Ahmet Berkay B.'nin (18) Anı sokak içerisinde ailesiyle birlikte yaşadığı müstakil eve gitti.

İddiaya göre,  burada bir süre sohbet eden arkadaş grubunun saat 22.00 sıralarında evden ayrılışı esnasında Ahmet Berkay B. beraberinde bulunan tabancayı şaka amaçlı Murathan K.'nın başına doğru tuttu. Bu esnada tabanca ateş alırken, Murathan K. kanlar içerisinde yere yığıldı.

Ahmet Berkay B.'nin yaya olarak olay yerinden kaçarak uzaklaştığı olayda yaralı genç Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler olayda kullanılan bir adet tabanca ele geçirirken, olaydan sonra  kaçan şüpheli, 02.00 sıralarında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    yazık hep özenti filmlerden devletimize sesleniyorum şahsım adima ne olursunuz şu filimlere çeki düzen versinler topluma zarar verecek hiç filmi yayına koymasinlar saten toplumun çoğu silahlı yazık gencecik çocuk rabbim sen bu toplumu ıslah et (amin)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eymen44 (3 yıl önce)
    18 yaşındaki çocuğun elinde silah ne arar oyuncak mi bu nasıl temin ediyorlar bu kadar kolaymı ..Allah yardımcımız olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Memlekette zaten yasa dışı bireysel silahlanmanın denetimsizliği ve kolaylığı almış başını gitmiş. Üstüne bir de dizilerde filmlerde sürekli mafyacılık, vurdular kırdılar özendiriliyor gençlere. Yazık, inşallah kurtulur delikanlı.
    %100
    %0
    Yanıtla