SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arkasında Farklı Niyet Olduğunu Düşünüyoruz"

0
Güncellendi - 2022-01-08 11:43:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Hakkı Çelikel, dün oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasında lehlerine kırmızı kart ve penaltı verilmediğini ileri sürdü.

Çelikel, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor müsabakasında bazı şeylerin ne yaparlarsa yapsınlar değişmediğini bir kez daha gördüklerini belirtti.

İki hafta önce hakem hatası nedeniyle canı yanmış bir kulübün benzer bir şekilde hakkının yenilmesini nasıl açıklanabileceği sorusunu yönelten Çelikel, şunları kaydetti:

"Milyonların gözü önünde oyuncumuzun ağzına vurulmasına kırmızı kart verilmeyerek es geçildi. Sadece kırmızı kart da değildi, resmen adam öldürmeye teşebbüstü bu pozisyon. Düşünün oyuncumuz kanamadan dolayı formasını değiştirdi. Dün biz lig liderine karşı kontrollü oynayarak sonuna kadar mücadele etmemize rağmen, maçın hakemi ve VAR'daki hakem bu mücadeleye saygı duymadılar. Müsabakanın son dakikasında lehimize verilmeyen penaltı ise artık sözün bittiği yerdi. Birisi bana penaltının tarifini yapsın lütfen. Daha nasıl penaltı olur? Oyuncumuz topa giderken Trabzonlu savunma oyuncusu bilerek, eliyle şiddetli bir darbe vuruyor ve penaltı yapıyor. Fırat Aydınus maçın atmosferine yenik düştü ve 90 dakika boyunca kontrollü olamadı, bu net. Peki ya VAR, niye var bu VAR. Tek bir puanın bile büyük öneminin olduğu bir süreçten geçerken bu kadar da üzerimize gelinmesinin arkasında farklı bir niyet olduğunu düşünüyoruz. Umarım Fırat Aydınus'un vicdanı rahattır. Zira hak yemek vicdanlı insanda rahatsızlığa neden olur."

AA

FOTO: Maçın hakemi Fırat Aydınus

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Transfer tahtası açılmışmi altta bulunan bütün takımlar kazanıyor bir müddet sonra üstteki takımlarla puan farkı açılacak şu ana kadar takımla çalışmalara katılan kaç transfer var lütfen bu haberleri veriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Hakem demek adalet dağıtan demek peki nerde bu maçın adaleti Trabzonlu oyuncunun burnuna o sekilde vurulsaydi o penaltı pozisyonu Trabzon'un olsaydı Fırat aydinus dinine vicdanına vermiyecekmiydin.allah için cevap ver de kamuoyunu bilgilendir .
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Takımın içindeki sorunlarla uğraşacağına hakemlerle ugrasirsan takım küme düşer simunica ile her maça 1-0 mağlup başlıyoruz adil gevreği hakemin üzerine yürümesi ile iki sıfır mağlup başlıyoruz irfan buz hocaya geri getirin hiç olmasa efendi bir insandı gönderin şunu gitsin artık dayanamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Hakyemek INSANA yakışmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Göztepe maçında da anormal hakem kararları göründüğü anda takımı sahadan çekin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emek değerlidir (2 yıl önce)
    Artniyetli veya niyetsiz geriye gelecek bir şey varmı bana göre sozde en iyi birkac hakemden birisi efendilerinin emrini yaptı macmi almayacak geçin bunları haftaya ödülü hazır bize yapılan iki sezon Erzurum'a yapıldı adamlar inadına çıkıyor birileri inadına aşağıya yolluyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Sahaya zor şartlarda çıkan bir takım belki ordan alacakları puan sonucu kulübe gelecek paradan transfer parası alacaklar 5 dakikada kırmızı kart çıkarmak hele maç biterken uzatmada penaltı çalmak cesaret ister yazacağım o kadar şey varki yazamıyorum Fırat aydınus sözlerim sana değil seni oraya görevli gonderenlere diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Yeterrrrrrrrr bırakın takımlar sahada mücadele etsinler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Dakika 5 kırmızı kartı vermedin dakika 90 artı üç Hagi Osman düşürülüyor penaltının babası sende o yürek varmı ki çalasin bir şehrin kaderi ile oynadın o düdüğü götür boğaz köprüsünden at diyorum gece yatarken bu yaptıklarından dolayı hiç vicdan azabı duymuyormusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Buna benzer bir olay daha olursa ALLAHİNİZİ SEVERSENİZ takımı sahadan çekin FIFA'ya UEFA'ya şikayet edin.Onumuzde Göztepe maçı var tüm tvler medya son iki üç maçında malatyasporun hakkının gasp edildiğini biliyor Vallahi siz takımı sahadan çekin TFF mhk istifa eder telefonlarınız susmaz bir sahada hakkımızı yiyemezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Son dudukle ertac in hakeme iyi yaptığını dusuniyorum. Ama keşke gidip özür dilemeseydi. Bu hakemlerle çok güzelde oynasak düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Bu sene trabzonu sampiyon yapacaklar. Trabzon maclari hrp boyle geciyor. Adil baskan hakemin ustune kosunca hakemlerde bizleri katledecekler belli oldu. Yazik bizi savunacak bir tane vekilde yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Aslanım benim haftaya en iyi maçı alırsın nedenmi diyorsun sana verilen görevi çok iyi yaptığın için iyi görev yapmalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yapanı değil,yaptıranı konuşmak lazım.Bu tff Malatyayı temsil etmiyor,edemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    A.gevrek geçen hafta tff yi ziyaret etmiş,o gün çekilen fotoğrafta A.gevrek hariç TFF Lİ herkesin güldüğü kare için de yorum yapmıştım.Yorumum mualesef doğru çıktı.Zorla güzellik olmaz,Olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Yan hakem SAMET çiçek aslen Trabzon doğumlu SAMSUN bölgesi hakemi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Spor bakanı ne iş yapar ftbolda bukadar cinayetler işlenirken sen kılını kibirtamiyorsun buna kim durdiyacak bir ftbol topuna tanazul eden hakemlar üç kuruş için neyapmaz TFF dan umudumuzu kestik biz hepinizi Allah'a şikayet ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Sizin gibi hak hukuk bilmeyen hakemlerden dolayı Türkiye nın itibarı sarsılıyor. Defolun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu böyle olmaz ,böyle gitmez.Bu maçın görüntülerini mahkemelere taşıyın.Ne diyeyim.Bu klübün başında A.gevrek gibi biri olduğu sürece bu klüp ezilmeye mahkumdur.Olan Malatya şehrine oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yokluklar içinde kadro ,ilk onbiri zor cikariyor , kulübede yedek 3 kaleci ve gençler var ona rağmen yedek kulübesi oyuncu sayısı tam değil ,sahada belki aylarca para almayan onurlu 11 futbolcu kenarda çırpınan bir hoca hey Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz göz göre göre hakkımızı yediniz sizi Allah'a havale ediyorum ,bir sözümde bizimde geçmiş yıllarda hakemler hakkımizi yediler diyen trapzona ,biz trapzonu hakkıyla maç kazanan rakibine bile haksızlık yapılsa bunu söyleyebilen bir kulüp bilirdik maalesef onlarda hak yeme modasına uydular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Adil gevrek beyi severiz sevmeyiz takımımız iyi olur kötü olur bu demek degildirdi altık kendi ni bilmez bizim hakkımızı yiyecek ,malatyam uyan ayağa kalk hakkın yeniyor hakemler seni doğruyor seninle alay edercesine var olmasına rağmen dakika 5 trapzonlu oyuncu tartışmasız atılacak,ikinci yarı yüzde bin beşyüz penaltı ve kırmızı kart olan pozisyonunda 6 hakemin gözlerine perde iniyor o anda var odasında elektirikler kesiliyor ve hakkımız yeniyor ,şehrimin büyükleri lütfen yeter artık hakkımızı yedirmeyin her şey sahada olsun masa arkadindaki pis oyunlar son bulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yıldırım soyadli mhk de tescilli Malatya'ya karşı art niyetli bir şahsiyet var çok haklı olmamiza rağmen hakeme saldırı olayida işin tuzu biberi oldu bütün olumsuzluklara,yetersiz kadroya rağmen aldığımız 15 puanda haram puan yoktur ama hakemler en az 6 puanımızı göz göre göre aldılar karşı takıma verdiler maalesef kalemimiz kırılmış bu yonetim pardon başkan haklarımızı savunamaz savunsa bile etkili olamaz keşke başkanımız benim gördüklerimi görse de görevi bu alemde sözü geçen bir başkan ve yönetime devretseydi.
    0
    0
    Yanıtla