SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Armanın Peşinden Git, Takımına Sahip Çık'

0
Güncellendi - 2018-11-30 05:18:29
'Armanın Peşinden Git, Takımına Sahip Çık'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 14'üncü haftasında sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, taraftarları zorlu karşılaşmada stadı doldurmaya davet etti.

Süper Lig'de 21 puanla beşinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 14'üncü haftasında sahasında 3 Aralık Pazartesi günü 20.00'de Akhisarspor'u konuk edecek. Lig'de kalan 4 maçta en iyi sonuçları alarak, ilk yarıyı üst sıralarda tamamlamak isteyen sarı kırmızılılar, Akhisarspor maçında taraftarların stadı doldurması için bir video hazırladı.

'Armanın peşinden koş, asla pes etme, takımına sahip çık' sloganıyla yayınlanan videoda, taraftarların Akhisarspor maçında tribünleri doldurması için 'Formayı giy, atkını tak, maça gel' mesajı paylaşıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Passolig taraftar kart sayısında Süper Lig takımları içerisinde dokuzuncu sırada yer alırken, genel sıralamada 10'uncu sırada bulunuyor.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren sarı kırmızılılar, 64 bin 298 Passolig taraftar kart sayısına sahip. Lig'de en çok Passolig taraftar kart sayısına 827 bin 721 ile Galatasaray sahip olurken, 14 bin 835 sayısıyla Kasımpaşa son sırada yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • berke ASİL (5 yıl önce)
    Arma diyosunuz da hangi armadan bahsediyosun eskiyi bırakıp bize yeni yi dayatıyosunuz şehir yeni malatyasporu kabullenemedi kabullenmeyecek yönetim inadı braksın birleşme olsun ya da yer değiştirme
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski kulübün 200 milyon TLnin üzerindeki borcunu öderseniz eski kulübün armasını kullanabiliriz. Keşke eski kulüp insafsızca borçlandırılırken bu şekilde sahiplenseydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Kasım-paşa maçını bencil olmasalardı alacaktık.Ahmet İLDİZ her faul yapışında her topu kaptırışında sırıtıyordu. Butakımın formasına yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (5 yıl önce)
    doğru düzgün bilet satılmamış yazıklar olsun bu şehre biz 3.ligi hakediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilet fiyatları çok pahalı. 60 TL bilet fiyatı mı olur? Adil Gevrek istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • 10 tl ye de bilet var .
    0
    0
    Yanıtla
  • maestro (5 yıl önce)recai isimli kullanıcı yorumuna
    bedava mi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya insanı fakirdir, garibandır. 60 TL Malatya insanını aşar. Adil Gevrek bunu bilmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende batiya gitme kale arkasina git 10 tl bir paket sigara parasi tabi takimi gercekten destekliyorsan insanlarin bircogu ekonomik bunalimda 10 tl veremeyende vardir diye dusunurum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende 15 tll kök yerden al 60 tlyede gücü yeten alır . Seçenek var sen niye takildin.nifaklik amaç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Kasımpaşa maçındaki ruhsuz onursuz futbol u mu izleyelim bu soğukta hiç işim olmazz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya metin bir işine git.iki maçla ne takıma kusulur ne şampiyon. Sen seyircisinin taraftar her şekilde destek verir ki 5. Sitadasin daha ne olacak ne. Garip garip yorumlar yazıyorsunuz. Bi düşün takımın yakasından. Hep destek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdi sana bişey derdimde neyse boşver
    0
    0
    Yanıtla