SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artçı Deprem Zincirinin Son Halkaları.."

A- A+ PAYLAŞ

YİNE ÇELİKHAN- ERKENEK- TÜRKOĞLU UYARISI.. İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi, Jeolog, Deprem Bilimci Prof.Dr. Naci Görür, 3 Ocak günü saat 17.17'de meydana gelen, Malatya'da da hissedilen Elazığ- Sivrice- Kalaba merkezli 4,3 büyüklüğündeki depremin, 24 Ocak 2020'deki Sivrice merkezli Elazığ- Malatya depreminin sonrasındaki deprem zincirinin son halkaları olduğunu belirterek, büyük deprem beklenen fayların Palu- Karlıova ile Çelikhan- Erkenek- Türkoğlu hattında olduğunu tekrarladı.

Son depremla ilgili sosyal medya hesabından açıklama ve değerlendirme yayınlayan Prof.Dr. Görür, şöyle dedi:

"Arkadaşlar, Elazığ-Sivrice/Kalaba’da 4,2 deprem oldu. Daha önce dediğim gibi 2020 depremi temizlik hareketine devam ediyor. Endişe yok. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz. Sevgiyle

Sevgili hemşehrilerim, kaç kez yazdım. Ben şahsen Elazığ ve yakın çevresinde artık uzun bir zaman büyük bir deprem beklemiyorum. DAF üzerinde eğer deprem olacaksa bu depremler ya Palu-Karlıova arasında ya da Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu yöresinde olacaktır."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Değerli bilim insanı. Kendisi Elazığ lı olması sebebi ile bölge ile yakından ilgileniyor. Çalışmaları için teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla