SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Yolumuza da Devam Etmemiz Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2020-12-12 22:59:17
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Süper Lig’in 12. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-0'lık skorla mağlup etti. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Belki tarih sayfalarında ileride baktığımızda bugünü keyifle hatırlayacağız. Ama yolumuza da devam etmemiz gerekiyor. Bu maç asla bizi hedeflerimizden koparmamalı. Güzel bir oyundu, keyifli bir akşam. Net bir skorla iyi bir galibiyet aldık. Kolay değil deplasmanda bu oyunu oynamak. Bugün ihtiyacımız olan sonuca ulaşmak için ne gerekiyorsa oyuncularım her şeyi uyguladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Fenerbahçe’yi şöyle yenersiniz gibi şeyler söylemek hoş değil. Öyle bir şifre vermek haddime değil. Biz rakipleri analiz ederken zaaflarını tespit etmeye çalışıyoruz. Sadece Fenerbahçe üzerinden değil bence bizim takımımızın oyunu üzerinden bu galibiyete bakarsak bu da önemli bir şey. Biz bugün iyi durduk sahada" dedi.

İstanbul, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Gökhan (3 yıl önce)
    Lukoki 20 tane story atmış instagramda bir tane takımını kutladığı yok. Gönderin gitsin ruhsuzu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli_kadir (3 yıl önce)
    Kimse kusura bakmasın feneri yendi diye hamzayi göklere çıkarmayalim. Topali, ziqui, chueva kenarda oturuyorsa kanatsız oynuyor sa hamzadan hoca moca olmaz. Adil değil çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • YERELLİ (3 yıl önce)
    Tebrikler. Durmak yok. Hedefimiz Önce Türkiye'de sonra da Avrupa'da ŞAMPİYON OLMAK. Kolay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hamza hocam tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun bizde taraftar olarak takim kazandıkça gururlanıyoruz. Size ve futbolcularımıza çok tşk ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Teşekkürler Hamza Hoca bize bu sevinci yaşattığınız için
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (3 yıl önce)
    Kubilay ile umut 10 maçın birinde süper oynadı..diğer maçlarda sahada yoktular...e şimdi nasıl yorumlamak lazım....yani Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3 farkla yenmek büyük bir olay, ancak.....önemli olan accuah ve tetteh gibi hatta ertac gibi Semih gibi istikrarlı şekilde güven kazanmak..... umut bulut çalışkan ve hevesli bir oyuncu ama geride kalan maçlarda çok verimli olmadı...bundan dolayı yaptığımız eleştirilerde bir sorun görmüyorum....zaten eleştirilerin çoğu aslında takımın küçük bir dokunuşla üst sıraları zorlayabilecek duruma gelmesi gerekirken...hatalarda ısrar edilmesiydi....bu havayla belki ilk yarıyı ilk 5 te kapatabiliriz ..istersek
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Ukalalık had safhada. Çok bilmişler halen taktik veriyor. Yok hoca böyle yapmalıy mış. Yok hoca şöyle yapmalıy mış. Yok şu oyuncu şu dakika da oyundan alınmamalıy mış Bunların nasıl bir akılları varsa artık Galatasarayı Şampiyon yapan Mütevazi Beyefendi hoca Hamza Hamzaoğlu kadro kurarken Bu çok bilmişlere danışacak mış. Oyuncu değiştirirken bu çok bilmişlere soracak mış. Antrenman saatlerini bunlara soracak. Kondisyon yüklemesi lazım mı diye gene çok bilmişlere ne yapmalıyım diye soracak.....!!!!!!! Mış mış da mış. Mişmiş memleketi ne zamandan beri mış mış memleketi olmuş. Çok bilmişler; Arkadaşlarınız sizi mahalle maçlarında bile oynatmıyordu. Lisenin futbol yada voleybol takımın da yedek bile değildiniz. Belki arada bir kızlarla belinizi sağa sola kıvırarak yakan top oynuyordunuz. O kadar. Adamı rahat bırakın. Bırakın ki sosyal baskı oluşmasın. Adamın tarihinde kabul edin ki Galatasarayın başında yerli hoca olarak şampiyonluğu var. Saygı duyalım. Hürmet gösterelim. Tehlike çanları çalmadan, Felaket tellallığı yapmayalım. Kim ki Malatya ismine ve Malatya etiketine katkı sunuyorsa Helal olsun diyelim. Başarıyı alkışlayalım. Başarı göstereni tebrik edelim. Ve kendilerinden başarılarının devamını bekleyelim. Kimse, kimseyi yargılamadan hüküm vermeden infaz etmesin. Hele de yaptıklarına bakmadan.... Herkese selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • tskb (3 yıl önce)
    eğrin doğruya denk geldi 4 2 4 taktiği ile nah başarılı olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kara (3 yıl önce)
    her hafta hocaya ve takıma yüklenenler nerede? maç başlamadan binlerce olumsuz yorum yapılıyor. ondan sonra takım niye maç kazanamıyor deniyor. klavye kahramanlarına sözüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İnşallah diğer maçlarada böyle konstre olursunuz böyle oynarsınız göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Yazmayı unuttum..Hocam ayrıca cueva'yı affetmenizi ayrıca istiyoruz sizden.Bir hata yapmıştır ama herkes hata yapabiliyor..Bu kararınızı yeniden değerlendirmenizi istiyoruz bir taraftar her şeyden önce futbol seyircisi biri olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    Bu başarı sanmayinki hamsa hocanin başarısı, bence Adem büyükün başarısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Evet maalesef eleştirirken bazen boyu aşıyoruz.Bende eleştirdim hamza hoca'yı ama boyu aşmadım.Hep söyledim kalitesi tartışılmaz bir hoca,her şeyden önce şampiyon bir hocadır kendisi, cueava yüzde yüz bir saygısızlık yaptı onda herkes hem fikir kadro dışık kaldı özür dilemedi vs vs. Umut yine söylüyorum yaşlı koşuyor sadece o kadar ama böyle topları da yüzde yüz gol yapabilme becerisine sahip.Ama dün farklı bir malatyaspor vardı 4 forvetle maça başlamak büyük risk ama işte hamza hocam risk almak böyle bir şey yani bu kez 1 değil,3 aldık olay budur !! İyi zamanda,kötü zamanda eleştirirken daha dikkatli,daha derli toplu eleştiriler hakkaniyetli olacaktır.Geçen sene adil gevreğe yerden yere vurmuş ama kendisine saygısızlık yapmayan biri olarak belirtmek isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Hamza istifa !!! Hamza istifa!!! Hamza istifa!! Bazıları gibi şaşırdım herhalde hocayı istifaya davet ediyorum.Hamza hocada hata yapabilir Ancak rencide edercesine tenkit etmek son derece yanlıştı.Bu maç için Adem’in değişikliği doğru,Chabeke’nin değişikliği yanlıştı.Çünki Chabeke defans yönü çok güçlü oyuncu, oyundan çıktıktan sonra sağ kanattan Cisse’nin pozisyonunda Ertaç kurtarmazsa panik yaşıyabilirdik.Bu galibiyette emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (3 yıl önce)
    tebrikler hocam. Herkesi yanilttin oyuncu tercihlerinde. sistemin oturdu diyebiliriz. Yukarilarda yer bulacagimizi dusunuyorum. Yonetime buradan ricam lutfen devre arasi oyuncu gondermeyelim. Zaten takim basarili oldugunda para geliyor. Takimin paraya degil basariya ihtiyaci var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hocam daha öncede yazmıştım doğru bildiğiniz yoldan şaşmayın diye.Fakat asla inatlaşarak değil en çok ben bilirim dercesine değil.Lig uzun bir maraton elbette yenilgiler hatalar olmadık olaylar olacak.Önemli olan tekrar etmeyip ders çıkarmaktır.Eleştirilere yapıcı olanlar hariç kulağınızı tıkayın sizin sevecen yüreğiniz pozitif enerjiniz her olumsuzluğun üstesinden gelecektir İnşaallah.İşiniz rast yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Teşekkürler Hamza hocam ve oyuncular emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murteza (3 yıl önce)
    Malatya da hiç işsiz insan yokmuş. Herkes futbol dehası hepsinin adı Hamza Hamzaoğlu, hepsi ömürlerini malatyaspora vermiş gece gündüz rakip analizi yapan ve kulüpten iyi para alan insanlarmış . Hoca kalkmış dio bırakın işimizi yapalım. Günahtır. Şu felaket tellallığı yapan sözde malatyasporlular hele organize dolmuşuna binip şöföre şurda dur yok vazgeçtim diğer durakta dur desene kafana yiyesin levyeyi. Bu adamların sesi çıkmıyor diye Altan üsten giriyorsunuz. son olarak Malatya haber yorum yapmak için 3 ile 5 arası genel kültür sorusu sorki IQ seviyesi 45 olan insanlar yorum yazmasın. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    çok eleştiri yapsam da, bu hafta çok yiydiniz .tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan Gökalp (3 yıl önce)
    TEBRİKLER Kıymetli Hamza hocam bu güzel galibiyeti bize yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Bu şekilde devam inşaallah. Sonuna kadar yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (3 yıl önce)
    Süper bir sonuç başta Hocamız ve Futbolcuları tebrik ediyorum. Bizi çok mutlu ettiniz sağolun varolun. İnşallah böyle devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (3 yıl önce)
    Tebrik ve teşekkür ediyoruz, emeğinize yüreğinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla