SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina Erzurumspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2020-08-12 17:04:57
Mina Erzurumspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un 3 sezon formasını giyen ve geride kalan sezonda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan ve kaybedilen karşılaşma sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Ekvatorlu defans oyuncusu Arturo Mina, Süper Ligin yeni ekibi Büyükşehir Beledi Erzurumspor’a transfer oldu. Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 29 yaşındaki Ekvadorlu savunmacı Arturo Mina ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

21 Ağustos 2017’de River Plate takımından Yeni Malatyaspor’a transfer olan ve 3 sezon sarı siyahlı takımın formasını giyen Arturo Rafael Mina Meza’nın sözleşmesi sona ermişti. 2019-2020 sezonun son haftasında Malatya’da oynanan ve 1-0 kaybedilen Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması sonrası uzun süre soyunma odasına gitmeyip sahada kalan ve gözyaşlarına hakim olamayan Arturo Mina, Süper Ligin yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a transfer oldu.

30 yaşında ve 1,90 metre boyundaki tecrübeli stoper, 85 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giydi. Mina, sarı siyahlı takımda ilk sezonunda 21 karşılaşmada bin 735, ikinci sezonda 26 karşılaşmada 2 bin 175, üçüncü sezonunda ise 23 karşılaşmada bin 814 dakika görev alarak, takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer aldı. Mina, Yeni Malatyaspor formasıyla 85 karşılaşmada 7 gol kaydederken, 3’te asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Erzurum, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • eyyupk (3 yıl önce)
    Kişiliği ve oyunculuğuyla teşekkür etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.Yolun açık olsun seni unutmayacağız mina.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Yeri kolay dolmayacaktır iyi stoper'di bizim gibi bir anadolu takımının ayarına göre hakikaten iyiyidi yolu açık olsun.Bu arada erzurum'un malatya hırsı ortada , bir çok oyuncumuzu fayda sağlasın diye alıyorlar ama ellerinde kalmazsa iyidir.Sonuçta düştüğümüz kadroda olan isimlerdi görüştükleri isimler.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Fenerbahçe maçında ozan tufana jeneriklik kafa golleri attıran defansı vekaleciyi istemiyoruz.artık aklımızı başımıza alalım artık ya.gidene güle güle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Bu takim süper ligde ,ancak taraftar tam bir amatör Lig taraftarı ,gidin işinize bakın.. Yönetim başarılı olduğu zamanlarda dahi tenekeci ler burada yazmaya devam etti.Adil başkan yeni sezonda başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (3 yıl önce)
    Partizan maçında o golleri kaçırdın ya işte o zaman bittin gözümde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Zarari olacak bir topcu degil ama genelde yorumlara bakilirsa cok da tın adam bakti burdan bir şey olmaz ilerledi. Mac sonunda agladi ama mac oncesinde de kulube alacaklarindan dolayi ihtar cekmis o ne olacak? Gitsin babam gitsin. Once yeni bir yonetim ali ravcının olmadığı bir yönetim gelsin mümkünse
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Kurtulduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    BAŞKAN Almak istiyen hiçmi Bi Takım yok şu goca ligde
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    o göz yaşlarında samimi olsaydın gitmezdin. kusura bakma Mina. Malatya taraftarı ne kadar zor süreçte sana sahip çıkmıştı yazıklar olsun. demek ki o yediğimiz gollerin bazılarını da belki bilerek takıma yedirtmişsin yazıklar olsun sana
    0
    0
    Yanıtla
  • boş konuşarak insanların günahlarını almayın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    İşi gücü rast gelsin. Çok ağır futbolcu. YMS nin yeniden anlaşma yapmaması çok yerinde. Defans hattından yedekler dahil hiç birininde YMS de kalmması gerkiyor. Süper Ligin en kötü defans hattı. YMS için yeni mantalite gerekiyor,Bu anlayışa Allah korusun kaçınılmaz son aynı olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    bakalım adil mina için ne uyduracak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ücretinde indirime gitmezsen.ortalığı katarsan gidersin. Chabek de gidiyor gitsin yıllık maliyetleri yüksek ve takımı karıştırıyorlar timsah göz yaşlarına kanmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Göz göre göre beleşe gitti adamın halen bonservis borcu duruyor hadebe de çok sürmez bir kaç güne satılır Adil Gevrek seviciler elde kalır mustafa akbaş yiğithan güveli ve gökhan akkan en kötü stoper hattı
    0
    0
    Yanıtla