SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asayiş Ekiplerinden Kumar Baskınları

0
Güncellendi - 2021-01-06 07:36:42
Asayiş Ekiplerinden Kumar Baskınları
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekiplerinin iki kumar oynanan iki işyerine baskın yaptıkları, ayrıca çeşitli uygulamalarda silah ve uyuşturucu ele geçirdikleri bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden ekiplerin çalışmalarına ilişkin şu bilgi verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda; toplam 11 şahıstan,

• 42,36 gr sentetik kannabinoid

• 8,21 gr metamfetamin

• 36 adet uyuşturucu hap

• 1 kesici alet

• 1 adet tüfek

• 1 tabanca ve 8 fişek elde edilmiştir.

Ayrıca

• Dabakhane Mahallesinde isimsiz bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 2 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca işletmeci şahsın Malatya 1 Sulh Ceza Hâkimliğince Basit Yaralama suçundan arandığı tespit edilmiştir. 3 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir.

• Cemal Gürsel Mahallesinde bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 3 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, 4 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız