SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aşılama Bayramda da Devam Edecek

0
Güncellendi - 2021-07-18 11:16:11
Aşılama Bayramda da Devam Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinin önlenmesi için yapılan aşı çalışmalarına Kurban Bayramı’nda da devam edilecek.

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı’nın ilk günü dışındaki bayram günlerinde Covid-19 aşı çalışmasının devam edeceğini bildirerek, "Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fırat Semt Polikliniği ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’nde Kurban Bayramı tatili boyunca gece 00.00’a kadar aşı çalışması kesintisiz devam edecektir” dedi.

Öte yandan, Sağlık Bakanlığı verilerine göre il genelinde 806 bin nüfusu bulunan Malatya’da 18 Temmuz 2021 itibariyle 571 bin 150 kişiye aşı uygulandı. 3-9 Temmuz tarihleri arasında Malatya’daki covid-19 vaka sayısı 100 binde 32 olarak açıklandı.

İha

[caption id="attachment_400227" align="alignnone" width="800"]  [/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Feridun (2 yıl önce)
    Herkes anormal şekilde normalleşti. Özellikle Doğu ve Güneydoğuda Birinci aşısını olup ikinciyi sırası geldiği halde olmayanlar ile hiç aşı olmayanlara ağır yaptırımlar getirilmeli. Sokağa çıkma yasakları, Hes kodlarının iptali, toplu taşıma araçlarına binme yasağı, şehirlerarası seyahat kısıtlaması gibi. Yoksa tüm ülke eski günlere döneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Bence tüm aile sağlık merkezleri nöbet usulü muayene hariç sadece bir doktor bir hemşireyle aşı hizmetini bayram tatili boyunca yerine getirmeli.. sağlık sektörünün en rahat kuruluşları asm lerdir kimse kusura bakmasın zaten nöbetsiz 08-17 ve hafta sonu dini milli bayramlar tatil şekilde rahat çalışmaktadırlar.. virüs belasını defetmek için bu kadar fedakarlık yapılabilir diye düşünüyorum..
    0
    0
    Yanıtla