SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ASYMD Başkanı Çelik Koronadan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-12-01 02:54:47
ASYMD Başkanı Çelik Koronadan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık 2 ay önce koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Başkanı Akif Çelik (48) hayatını kaybetti.

Bir ayı aşkın süre boyunca Covid-19 tedavisi gören Akif Çelik'in tedavi sonrası yapılan testi negatife dönüşmüştü. Ancak koronavirüsün tetiklediği başka bir hastalığı için yapılan ameliyattan sonra, Çelik'in sağlık durumu ağırlaşmıştı.

Akif Çelik, 30 Kasım Pazartesi günü yoğun bakımdaki tedavisi sırasında yaşamını yitirdi.

İmam - Hatip Lisesi mezunu olan ve Malatya medyasında sevilen bir kişiliğe sahip olan Akif Çelik, aynı gün Malatya Şehir Mezarlığı'nda Ramazan Keskin tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra burada toprağa verildi.

Akif Çelik'in cenaze namazına, ailesi, yakınları, gazeteci meslektaşları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Malatya Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, spor adamları, Malatya Kitapçılar Derneği Başkanı Şahin Doğan, Belediye Meclis Üyesi Kemal Deniz ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Akif Çelik üç çocuk babasıydı.

Sosyal medya hesabında son olarak, "Dualarınızı bekliyorum" mesajını yayınlamıştı

Akif Çelik, sosyal medya hesabında paylaştığı son mesajında, “Dualarınızı bekliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah. Rabbim bu hastalıkta ders çıkaranlardan eylesin. Elhamdülillahi Rabbül Alemin. Hamd Alemlerin Rabbi Olan Allah’a mahsustur. Yarabbi, yalnız sana kulluk eder yalnız senden yardım bekleriz” demişti.

Aynı zamanda Yeşilyurt Belediyesi’nde çalışan Akif Çelik'in vefatının ardından Malatya Milletvekilleri, belediye başkanları, STK temsilcileri de üzüntülerini belirten birer mesaj yayınladı.

Ağabeyi Halit Çelik de koronavirüse yenik düşmüştü 

Akif Çelik'in ağabeyi, yayıncı ve eğitimci Halit Çelik de geçtiğimiz Ekim ayında Tekirdağ Çorlu'da koronavirüs tedavisi görürken vefat etmişti. Halit Çelik, Çorlu'da toprağa verilmişti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Resul Dege (3 yıl önce)
    Akif Çelik kardeşim Allah Teâlâ Taksiratını affeylesin Rahmetine gark eylesin amin kederli ailesine sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah tasarımcı (3 yıl önce)
    Birlikte çok çalıştık. Bugün duydum inanmadım çok üzüldüm. Salman erdine de bu sene vefat etmişti. 2020 felaket ile geldi felaket ile gidiyor. Akif abi Ölüm yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Akif abi saygı duyduğum muhterem bir insandı. Çok üzgünüm. Allah ailesine sabır versin, abimizin mekanı Cennet olsun. Ben razıydım kendisinden Allah'ta razı olsun inşAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati Bay (3 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Kocaaslan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Hanefi Selimoğlu (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbim ailesine sevenlerine sabır versin çok üzgünüm değerli bir kardeşimizdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ÖZCAN (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanın cennet olsun akif abi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Geride kalanlarına sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Başla ailesi olmak üzere Malatya basın emekçilerine başsağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah İdaçlı (3 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah Akif baba. Akıllarımizda hep samimiyetin, gülen yüzün ve tertemiz kalbin kalacak. Verdiğin selamı bile o kadar içten verirdin ki şimdi sana yanmamak o kadar zorlu be reis. Yıllarca halı saha ekibimizde kalecilik yaptın. Bizim hakkimiz varsa helal olsun abim benim. Rabbim seni en güzel yerinde ağırlar inşallah. Sadece üzgünüz desek biliyorum az kalır. Hep iyiliklerinle anacağız inşallah seni.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çolak (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel yürekli abim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..çok renkli ve hoş adamdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    makamı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (3 yıl önce)
    Gonullerimizin kalecisi unutulmayacaksin mekanin cennet olsun Allah rahmet eylesin celik ailesine Allah sabirlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. ailesine ve mesai arkadaşlarına allah sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Komşu (3 yıl önce)
    Ah be AKİF ABİ. Yakışmadı sana ölüm. Güzel insan.O gülen yüzün, esprilerin, samimiyetin.... Cennet olsun mekanın. Seni unutmayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (3 yıl önce)
    Spor programlarını çok izledim iyi bir insandı çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı uzan (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ınşallah
    0
    0
    Yanıtla