SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atabey İskelesi Yolu Genişletiyor

0
Güncellendi - 2016-03-23 14:50:43
Atabey İskelesi Yolu Genişletiyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi – Atabey İskelesi arası ile Boran – Toygar yollarında genişletme çalışmaları yapıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalara hız verilirken, Battalgazi bölgesinde dar olan yollar genişletilmeye başlandı.

Belediye tarafından çalışmalar ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

“Atabey İskelesini Battalgazi’ye bağlayan 9 kilometrelik yolun dar olan 2 kilometrelik bölümü genişletiliyor. 5 metre genişliğindeki yol 9 metre genişliğine çıkarılıyor. Elazığ’ın Baskil ilçesine feribotlarla gitmek isteyen vatandaşların da ulaşımını sağlayan yolda Büyükşehir Belediyesi ekipleri sulama kanalını da yol çalışmaları kapsamında yeniliyor.

Boran ve Toygar Mahallelerini Battalgazi’ye bağlayan 5 kilometrelik yolun 500 metrelik bölümü de Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor. 5 metre olan bölüm 10 metre genişliğine çıkarılıyor.

Yol üzerinde bahçeleri olan vatandaşlar yolların standartlara uygun hale gelmesi için Büyükşehir Belediyesine destek verirken, Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları mağdur etmeden gerekli bütün çalışmaları yapıyor. “

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ahmet (8 yıl önce)
    alttaki yorumlara bak..bunlarla aynı havayı soluyorum ya...ona yanarım!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay (8 yıl önce)
    çok dardı zaten o yollar. hele de boran ve toygar yolları. . köylülerine yol istimlakından dolayı para kazandıracak işte. yer mi anadolu çocuğu bu numaraları sayın başkan? yemez..
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (8 yıl önce)
    yetişin komşularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ağaç katliamı var. akp hükümeti kıydı gene gencecik ağaçlara. nerdesin enver kiraz koş bir incir ağacı dik hemen oraya. bizde hüngür hüngür ağlayalım fidanlar toprağa düşüyor diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok meraklıysan Enver kiraza gerek yoktur. Sen bir tane kendi ocağına incir ağacı dik. Büyüklerinde bakarak sana hayır duası etsinler.
    0
    0
    Yanıtla