SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk'e Hakaret Eden 2 Şahısa Gözaltı

0
Güncellendi - 2020-04-24 11:21:10
Atatürk'e Hakaret Eden 2 Şahısa Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı, ilk Cumhurbaşkanımız ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettikleri iddiasıyla iki şahıs gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal medya üzerinden Atatürk'ün manevi şahsiyetine hakaret ettiği iddia edilen iki şüpheliyi yakalamak amacıyla Akçadağ ve Battalgazi ilçelerine bağlı kırsal mahallelerde operasyon düzenledi.

Ekipler, A.Ö. ile M.G. adlı şahısları gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından iki şüpheli adli mercilere sevk edilecek.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Oğuz Çelik (4 yıl önce)
    Atatürk ve Onun Kahraman silah arkadaşlarına hakaret eden Türk düşmanı vatan hainidir madde 312 den yargılanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bazı yorumları okuyunca üzüldüm, bazı arkadaşlar neredeyse yargısız infaz yapacaklar. Adamların suçu sabitmi belli değil. Belki sadece eleştiri yapmışlardır. Şimdi eleştiriye bile tahammül yok maalesef. Karşıdaki yanlış şeyler söylüyorsa, sen doğrusunu delilleriyle ortaya koyarsın olay biter. Yok doğru söylüyorsa da kabul etmek gerekir. Hem bir milletin, her konuda aynı düşünmesi gerekmez, bu mümkünde değildir, bunun için kavga etmek doğruda değildir. Bundan dolayı, herkes fikrini rahat söylesin diye Cumhuriyet ve demokrasi savunulmuyor mu? Bunun dışında hakaretin genelde yapılması doğru değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu ATATÜRK e hakaret asla kabul edilemez, ve cezasını çekmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uveys Karani (4 yıl önce)
    Ahiret günu herkes atasıyla beraber haşrolsun İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim atamız belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müdafa-i Hukuk (4 yıl önce)
    Fatih Tezcan müptezeline de bir el atsalar, hem dünyalarını hem ahiretlerini kurtarır bizim il jandarmalar. Yani anlamıyorum bu iki sefilden ne farkı var Fatih Tezcan müptezelinin!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bunlara.agir.ceza.verilmedigi surece.devlet.Bayrak. Atarurk.Dusmanlari.azalmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (4 yıl önce)
    Hayırlı ramazanlar olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Araştirsan biraz anlarsın adı güzel Muhammed, gardaş...işgali orduların terhisini meclisi mebusan in dağıtılmasını ,biraz araştır az biraz ha fazlaya da gerek yok yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Tansiyon (4 yıl önce)
    Yer, gök her yer Allahındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten tapu isteyen yok . Geçmişe saygı ve minnet var. Atatürk olmasaydı müslüman bile olamazdın
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (4 yıl önce)
    Atam'a hakaret edenler hem bu dünyada hem de ahirette inşallah cezalarını bulurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Atatürke Yunanlılar,ingilizler,fransızlar da hep hakaret ederler.Demekki bunlarla aynı tayfadalar..Yani Kafirin düşmanının düşmanı kafirin dostu oluyor değilmi? Bu ve benzeri haberleri gördükçe Atatürke olan saygım ve sevgim daha da artıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (4 yıl önce)
    Bunlar hayati dümdüz yasayan neyin ne olduğunu anlamiyan boş beleş kisilerdir .Insallah iceriye paket ederlerde esaret altında yaşamanın ne olduğunu anlarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Devlet sensin (4 yıl önce)
    Bu aziz vatanı muhafaza ve müdafa etmek için gözünü kırpmadan şehadete yürüyenlere selam ve dua ile
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    .3 5 ay önce ölen hain fesli kadir.diğer adı kadir mısırlıooğlu keşke yunan kazansa idi diyen ve atatürke hakaret eden birisinin cenazesine bakanlar gitti bazı devlet erkanları çelenk gönderdiler.artık sizler karar verin düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Atatürk ne yaptı size işgale uğramış ordusu dağılmış ekonomisi eğitimi bitmiş bir ülkeyi bağımsızlığına kavuşturmuş aman yanlış anlaşılıp Osmanlı devleti düşmanı gibi görülmek istemeden iyisi ile kötüsü ile tarihine sahip çıkan birisi olarak söylüyorum 600 yıl aynı ailenin elinde olan devlet yönetimini hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir diyerek millete bırakmıştır hep Mustafa Kemal Atatürk'ü din karşıtı gibi gostermeye çalışırlar koca cihan devleti Osmanlıyı yanlış dini yorumlarin ve dini devlet işlerine karıştırmanin yıktığını bilmezler varmisiniz din demek adalet doğruluk dürüstlük temizlik ihtiyacı dışındaki malını dagitabilmek kardeşlik saygı sevgi okuma çalışma bunları yaptikta bize Türkiye Cumhuriyetini yönetenler yapmayinmi dediler kısacası el insaf diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bizim Malatya halkı güçlüden yana , gerçeği söylemeye korkar olmuslar. Atatürk e hakaret eden bana göre vatan hainidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ugur (4 yıl önce)
    Vatan hainleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (4 yıl önce)
    Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Bunlar gerçek hain.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuş (4 yıl önce)
    Bre vatan haini o küfür ettiğin muhterem olmazsaydı sen şimdi yunanın ingilizin fransızîn tuvaletlerini temizliyordun hemde dipçik altında Bre Hain umarîm içeride vatanseverlerin arasîna düşersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah Allah....?
    0
    0
    Yanıtla