SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Yapıldı

0
Güncellendi - 2019-11-05 14:39:51
Satranç Turnuvası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası yapıldı. Üç kategoride gerçekleştirilen turnuvaya sporcular yoğun bir ilgi gösterdi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği tarafından Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası düzenlendi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen satranç turnuvası iki gün sürdü. Sporcular 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı ile her yaştan sporcunun katıldığı açık kategori olmak üzere üç kategoride yarıştılar.

Çekişmeli maçların oynandığı turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, düzenlenen törenle takdim edildi.

Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin kurucusu, Türk Kurtuluş Savaşı'nın askeri ve siyasi lideri, ilk Cumhurbaşkanı, Türk Ordusu Mareşali Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında özlemleve rahmetle anıyoruz. Atamızı andığımız bugünün anısına satranç turnuvası düzenledik. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca, sporcularımızı kupa ile ödüllendiren Parantez okullarının yöneticilerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nda kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

10 Yaş ve Altı: 1. Heval Yapıcı, 2. Emir Efe Demirtaş, 3. Ahmet utku Tufan

14 Yaş ve Altı: 1. Emirhan Güllü, 2. Atlas Bilgen, 3. Eymen Akbayır

Açık kategori: 1. Ağdar Alak, 2. Cemre Özdemir, 3. Arda Çapraz

Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'nın ödül törenine; Malatyaspor Kulübünün eski başkanı ve kalecisi Vedat Erdoğan, Malatyaspor’un en eski kalecilerinden Yusuf Mor, iş insanı Çiğdem Şalva, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, hakemler, sporcular ve sporcuların velileri katıldı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ilkeli (4 yıl önce)
    Atamız Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenen satranç turnuvasında emeği geçen herkese teşekkürler.Başarılı olanları tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla