SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Gökçe, Sarıgül'ün Partisinde

0
Güncellendi - 2020-12-22 02:48:21
Avukat Gökçe, Sarıgül'ün Partisinde
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterdiği, Anavatan Partisi Malatya eski il başkanlarından Avukat Soner Gökçe, eski CHP Milletvekili ve belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün genel başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi'nin yöneticileri arasında olduğu öğrenildi.

Gökçe, parti kurucularının Anıtkabir'e yaptığı ziyaretin yanı sıra bir otelde Sargül'ün düzenlediği basın toplantısına da katıldı.

Basın toplantısında konuşan Sarıgül, "Partimizin adını uzun uzun düşündük akademisyenlerle, öğretim üyelerimizle, işçi arkadaşlarımla, esnaflarımla, sanayicilerimle, tüccarlarımla. Birçok meslek grubu ile bir araya geldik ve partimizin adını Türkiye Değişim Partisi koyduk. Biz bugün itibarı ile delegelik sistemini kaldırdık. Gerçek demokrasi geliyor. Değişimi lafta değil icraatta başlattık, değişimi önce kendimizde başlattık. İlk defa milletimle paylaşıyorum. Partimizin genel başkanını partiye kayıtlı milyonlarca üye seçecek. Milyonlarca üye partimize genel başkan seçecek. Partimizin iki dönem iktidara taşıyamayan genel başkan görevini bırakacak. Biz Ankara’ya ezberleri bozmaya geliyoruz. Çalışacağız. Canla, başla, azimle çok çalışacağız. Düşüncelerimizi, görüşlerimizi, projelerimizi milletimizle buluşturacağız. Allah’ıma inandığım gibi milletime de inanıyorum ki milletimiz bizim çağrımıza cevap verecek. Çıktığımız yol milletimizin yüzünü güldürme yolu olacak. Ülkemin bereketini görüyorum. Şefkatini görüyorum. Bugün bu dakika itibarıyla Türkiye Değişim Partimiz kurulmuştur. Bugün bu an itibarıyla Türkiye Değişim Partimiz ulusumuza, ülkemize, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

İstanbul, iha- malatyahaber.com

FOTO: Soner Gökçe (arkada sağ baştaki) TDP'nin toplantısında

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız