SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayaklarımız Yere Sağlam Basıyor"

0
Güncellendi - 2018-12-25 00:10:42
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça, ligin ilk yarısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, iyi performansla birlikte ilk yarıyı güzel bir noktada tamamladıklarını söyledi.

Akça, Bursaspor deplasmanında alınan 1 puan için, "Maçın ilk yarısında iki takımda durgundu. Kalecimiz yere yatmadan 1-0 oldu. Genelde bu bizim başımıza geliyor. Çok pozisyon veren bir takım değiliz, ilk genel top gol oldu. İkinci yarı bu maçı çevirebileceğimize inandık. Mükemmel bir gol attık. Bu sene temel opsiyonlarımızı kullanarak attığımız gol sayısı bir hayli fazla oldu. İlk yarıyı 29 puanda tamamladık" değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarıda da iyi bir performans sergileyip, ligi istedikleri yerde tamamlamak istediklerini dile getiren Akça, "İkinci yarı bizi daha zor bir lig bekliyor. İlk yarıda 17 hafta boyunca camiamızı, teknik heyetimizi, arkadaşlarımı kutluyorum, iyi bir performans sergiledik. Belki çoğu insanlar bizden böyle bir performans beklemedi ama oturmuş bir takımız. Birbirimize alışık bir takımız ve ne oynadığımızı biliyoruz. Etimizi budumuzu biliyoruz. Çok fazla havaya da girmiyoruz. Ayaklarımız yere her zaman sağlam basıyor" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bencede mevkisinde Türkiye liglerinin en iyilerinden.İnşallah bundan sonrada form grafiğini devam ettirir.böyle oyuncularımızın da kıymetini bilmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Ben Murat Akçanın Bir Sercio Ramos olacağına inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla