SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Samsun Hocasını da İstifa Ettirdi

0
Güncellendi - 2016-05-07 20:13:23
AYMS Samsun Hocasını da İstifa Ettirdi
A- A+ PAYLAŞ

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, 0-0 berabere kaldıkları Alima Yeni Malatyaspor maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Engin Korukır, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Bence bizim takımımız mükemmel bir futbol oynadı. Ben kenarda çok heyecanlandım. Kaçan gollerimiz var. Üzüldüğümüz bir şey var. İnsanlar bazen gerçeği görmeyince yerinde sayarlar. Ben göreve geldiğim zaman sondan 3. sırada bulunan Denizlispor ile aramızdaki puan farkı ikiydi. Geldiğimiz zaman çoğu insan düşer miyiz? Diye soruyordu. Ben o zaman da '7.'lik bizim için başarısızlıktır' dedim. Hem futbolcularıma hem ekibime hem de Samsunspor’un büyük taraftarına güvendim. Herhalde taraftarımızı hafta başında antrenmanda yaptığımız açıklamalardan dolayı yanlış yönlendirmişler. Bana ‘Ofoedu’ya karşı taraftarın çok tepkisi var’ diye sorulmuştu. Bu taraftarlar bana böyle tepki göstermezler. Çünkü onlar çok karakterli insanlar. Onların bilmediği bir şeyler var. Benim söylediğim, ‘taraftarımıza 20 tane 100 tane kağıt, kalem versek hepsi ayrı ayrı takım yapar, hepsinin takımı ayrı olur’ dedim. Söylediğim bu. Bu taraftara hakaret midir?” dedi.

Artık Samsunspor’da devam etmeyeceğini açıklayan Korukır, sözlerine şöyle devam etti:

“Hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Geldiğim günden beri bizi desteklediniz. Ben artık bu saatten sonra burada görev yapmayacağım. Hepinize hakkım helal olsun sizde helal edin. Kayseri Erciyesspor maçına gitmeyeceğim. Çünkü ben çok incindim. Çünkü ben bunu hak etmedim. Cenazem oldu gitmedim. Ailevi meselelerim oldu gitmedim. Burayı biz hep şerefimiz, haysiyetimiz olarak gördük. Herkes hakkını helal etsin. Yönetim istifayı kabul etmese de ben kararımı verdim.”

GÖREVİ BIRAKAN 5'İNCİ HOCA..

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor’la oynayan bazı takımlarda, bu maçların ardından teknik direktörler görevlerini bırakmışlardı. Kemal Özden Karşıyaka’dan, Sefer Yılmaz Giresunspor’dan, Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor’dan, Tayfur Havutçu Adana Demirspor'dan Alima Yeni Malatya ile oynadıkları maçlardan sonra ayrılmışlardı.

Samsunspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır'ın 0-0 sonuçlanan maçın ardından görevi bırakmasıyla, bu sezon Yeni Malatyaspor maçından sonra görevlerini bırakan teknik direktör sayısı 5'e yükseldi.

Samsun- iha, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Böyle durumları hiç bir takım yaşamasın.Bir dönem aynı senaryo Malatya da oynanıyordu.İlk defa bu yıl iki hocayla bitirme başarısını gösterdik.Eğer Karabük maçını kaybetseydik belki hoca değişmede biz rekor kırardık.Dünya da rekor bizdeydi.
    0
    0
    Yanıtla