SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Bu Hafta Beşiktaş'a Konuk

0
Güncellendi - 2019-12-11 03:57:53
BYMS Bu Hafta Beşiktaş'a Konuk
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 15.haftasında 15 Aralık Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig’de 15.hafta karşılaşmaları 13, 14, 15 ve 16 Aralık tarihlerinde oynanacak. 13 Aralık Cuma günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor karşılaşmasıyla başlayacak olan 15.hafta karşılaşmaları, 16 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan Trabzonspor-Yukatel Denizlispor, Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 15.haftasında 15 Aralık Pazar günü İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 19.00. 

Süper Ligin 15.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle: 

13 Aralık Cuma

20.30 Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor 

14 Aralık Cumartesi

15.00 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa

17.30 Gençlerbirliği-Göztepe

20.00 Galatasaray-MKE Ankaragücü 

15 Aralık Pazar

14.00 Gaziantep Futbol Kulübü-İstikbal Mobilya Kayserispor

16.30 Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe

19.00 Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor 

16 Aralık Pazartesi

20.00 Trabzonspor-Yukatel Denizlispor

20.00 Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (4 yıl önce)
    yani şu tranbüslere bir çare bulamadılar maç günü çöşnükten sonra tahminen 15-16 durağa uğruyor ünüversteye girmesi en az 15.dakika alıyor yani eksperes yapsalar olmazmı stadın bu yoluna çilesiz giren çoktur ama çilesiz varan yoktur malesef.
    0
    0
    Yanıtla