SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Haftayı 6. Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2019-11-26 02:19:50
B.Yeni Malatya Haftayı 6. Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde, 12. hafta Pazartesi akşamı oynanan Antalyaspor- Gaziantep FK maçıyla tamamlandı. 12. haftayı da DG Sivasspor lider olarak geçerken, BtcTurk Yeni Malatyaspor, 0-0 sonuçlanan Fenerbahçe maçından aldığı puanla, 8. sırada girdiği haftayı 6. sırada tamamladı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Süper Ligde 22 Kasım Cuma ve 25 Kasım Pazartesi günleri arasında oynanan 9 karşılaşmada alınan sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından puan cetveli şöyle oluştu:

13. HAFTANIN İLK MAÇI BYMS'NİN..

Ligde 13. hafta karşılaşmaları, 29 Kasım Cuma akşamı Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği-B.Yeni Malatyaspor maçı ile başlayacak ve 2 Aralık Pazartesi akşamı oynanacak Beşiktaş- İ.M. Kayserispor maçıyla tamamlanacak.

13. haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Sn. Adil Gevrek, Devre arasi lutfen oyuncu satmayalim. Oyuncu alacaksan forvete e jahovic e alternatif ve sakib a alternatif al. kadroyu bozma gecen sene devre arasi yaptigin gibi. Sadik in halini goruyoruz adam yedek bekliyor oynamiyor. Guilerherme istanbul da kaybolur gider. Sadik da guilerme de malatya nin cocugudur evladidir. Verecekleri 3 kurus parayi sana kazandiracaklari paradan cikartirsin. Hedef ilk 4 olmali. ya da Turkiye kupasi. Adil Baskan artik vizyonunu degistir. devre arasi oyuncu gonderme. sene sonu gonder.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bizim üst siralarda olmamizda rahatsiz olanlar Çok var takimlar hakemlerle 13 veya 14 kişi oyunuorlar yanliz Malatya Malatyada doğmuş büyümüş istanbul täkimlarini Destekleyen o insanlar mutlu olmuşlar Her şeye rağmen ligi en kötü 3 cü bitireceğiz
    0
    0
    Yanıtla