SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Sahasında Galibiyete Hasret

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk yeni Malatyaspor, ligin 16.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 2-0’lık skorla mağlup olurken, iç sahada üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 yenerek, gündeme oturan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasından Çaykur Rizespor’u ağırladı. Sarı kırmızılılar, Oğulcan’ın kaydettiği golle 1-0 geriye düştü ve soyunma odasına geride gitti. Çaykur Rizespor, 71. dakikada Aminu Umar’un attığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte evinde üçüncü kez mağlup oldu. Sarı kırmızılılar haftayı 23 puanda tamamladı. 

EVİNDE ÜÇÜNCÜ MAĞLUBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon 5 kez mağlup olurken, bu mağlubiyetlerin 3’ünü sahasında aldı. Sarı kırmızılılar, sahasında son 3 maçta galip gelemedi. 

Malatya ekibi geride kalan 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılı takım, sahasında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet alırken, deplasmanda ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı. 

Sahasında son olarak ligin 9.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonrasında sahasında oynadığı 3 karşılaşmada galip gelemedi. 

Sarı kırmızılılar, Kayserispor galibiyetinin ardından sahasında 12.haftada Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, 14.haftada Demir Grup Sivasspor’a 3-1 kaybetti. Malatya temsilcisi, 16.haftada ise Çaykur Rizespor’a 2-0’lık skorla yenildi.

23 PUANIN 11’İ İÇ SAHADA

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 16 haftalık bölümde kazandığı 23 puanın sadece 11’ini iç sahada toplayabildi.

Sahasında şuana kadar 8 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 3’ünü kazanırken, 2’sinde berabere kaldı, 3’ünü ise kaybetti. Malatya ekibi, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda ise 8 karşılaşmada 12 puan topladı. 8 dış saha maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Rahmetli İSMET INÖNÜ hatasi ondan yenildik Dedemize futbol oynatmamiş yeni yazi o bizi geri Birakti goll atamadik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Evet yönetim in sergen Hoca ya bir ayar vermesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Garip bir yerde stadımız var.her hafta birbir çileyle maça giden bir taraftar grubu var.bu takimin bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.bu kötü oyunun temel sebebi kafasinda geldiginden beri beşiktaş olan bir teknik direktör...bu kadar kötü bir kadro yapısı ve oyuna hicbir şekilde müdahalede bulunmaması.futbolcularin bu kadar vurdumduymaz ve disiplinsiz oyunuda yine teknik ekipten kaynaklanıyor.sergen yalcın bana göre malatyada misyonunu tamamladı ve saldım çayıra mevlam kayıra bir oyuna geçti.gideceksen bir an önce git hoca malatyayı bu kadar ayaklar altına düşürme.. (beşiktaşı yenmek le iş bitmiyor)
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Bu yönetim ve çok bilmiş teknik heyetle normal bu boyle gider takimda ligi 12. Sirada bitircek demesi Yönetim için ligde kalmak yeterli borcumuz yok deniyor ancak şeffaf bir yönetim olduğuna inanmiyorumm
    0
    0
    Yanıtla