SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor Sıkı Çalışıyor

0
Güncellendi - 2020-06-04 20:46:22
B.Yeni Malatyaspor Sıkı Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, 5'ini içeride oynayacağı 8 karşılaşmada en yüksek puanı alarak, sezonu mutlu tamamlamak istiyor.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs süreci sonrası 12 Haziran'da yeniden oynanacak olan lig maçlarına hazırlanıyor. Sezona iyi başlayan ve ilk yarıyı 24 puanda tamamlayan ancak ikinci yarıda henüz galibiyeti bulunmayan sarı siyahlılar, kalan 8 maçta iyi bir performans ortaya koyarak, ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde çalışmalarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar tam gaz devam ederken, tedbir ise elden bırakılmıyor. TFF Sağlık Kurulu'nun hazırlamış olduğu protokol çerçevesinde çalışmalarını sürdüren sarı siyahlılarda teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları sık sık kovid-19 testinden geçiyor.

Gruplar halinde gerçekleştirilen antrenmanlarda güç ve dayanıklılık ile top çalışması yapılıyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kalan 8 maçla ilgili, "İlk hedefimiz ligde kalmak" açıklamasını yaptı.

Gevrek, kalan 8 maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini kaydederek, "Biz maç maç bakıyoruz. Şuandaki tek düşüncemiz Kasımpaşa ile oynayacağımız karşılaşma. Taraftar olmayacak ama biz taraftarımızı yanımıza hissetmek istiyoruz. Onların inancıyla, duasıyla inşallah o maçı kazanmak istiyoruz. Tribünde olamayacaklar ama yürekleri orada olacak. Onu biz ve futbolcularımız hissedecek. Dualarıyla yanımızda olacaklar, bizde Allah'ın izniyle maçımızı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"Zor günler geçiriyoruz" diyen Gevrek, "Zor günler geçirdik, zor günler geçiriyoruz. Her zor günün ardından bir ferahlık vardır. Hatalarımız, eksiklerimiz, yanlışlarımız var ama bunda da bir hayır vardır. Vazgeçmek yok. Umutsuzluğa kapılmayalım. Biz inşallah bu ligde kalacağız. Bu durumdan daha güçlü çıkacağız. Daha güçlü çıkmak için bir, birlik, beraberlik içerisinde olalım. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Kasımpaşa maçında alacağımız galibiyetle başlayıp, ligde kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Bizde ne lobi var ne vizyon herkesde biliyorki malatya bu hesap kitap kayıp miliyonların derdine düşmüş bu durumda hiç dostumuz yok bize arka çıkacak Allahın Bir kulu yok ama Bizimde Allahımız var kurtarırsa ancak o mubarek kurtara
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Futbol sadece sahada oynanan bir oyun değildir bunun bir de perde arkası vardır bu camiada ilişkilerin iyi olacak sevileceksin yeri geldiğinde yumruğu masaya vurabileceksin bu işte bazen hatır gönül işleri olur kulüpler arası iyi ilişkiler dostluklar çok önemlidir işimiz gerçekten çok zor düşme hattında lobileri güçlü takımlar var bekleyip göreceğiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • perde arkasını sen yönet
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemşerim, Efsane malatyasporlu yerden göğe kadar haklı.Sen Ya Türkiye de yaşamıyorsun yada futbolda yaşananlardan bi habersin.Bak çok eskilere gitmeye gerek yok.Mesela bu işin hakem hataları diyorum.Hakem Halis özkahyanın ,sergen yalçını çılgına çeviren yanlış kararları ve verdiği o çok anlamsız cezayı umarım unutmamışsındır.O bal gibi verilmiyen penaltılar,ofsayt diye iptal edilen goller vs.TRT nin spor yorumcusu Bünyamin gezeri bile çıldırttan aleyhimize verilen kararları ne çabuk unutmuşsun.Takımların akibetini belirliyecek son 8 maçı göreceksin bak neler olacak.O zaman Bu saatden sonra da hakemlerden de şikayetçi olmayacaksınız..Bak ben sadece özellikle hakem hatalarından bahsediyorum.İnşallah yanlış kararlara ramak kalmayız.Bilmem anlıyormusun...
    0
    0
    Yanıtla