SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor'a 'Geçmiş Olsun' Mesajları

0
Güncellendi - 2020-05-29 01:58:29
B.Yeni Malatyaspor'a 'Geçmiş Olsun' Mesajları
A- A+ PAYLAŞ

BTCTurk Yeni Malatyaspor’da yeni COVID-19 vakalarının ortaya çıkması, kulüp yönetiminde ve futbolcularda şok etkisi yaratırken, Türkiye Futbol Federasyonu, çok sayıda Süper Lig ve 1. Lig kulübü, Yeni Malatyaspor’a ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten mesajlar yayınladı.

Yeni Malatyaspor’da 5 futbolcu ve 1 kulüp personelinin testlerinin pozitif çıkması sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden, Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor, Antalyaspor, Gençler Birliği, Kasımpaşa Spor Kulübü, MKE Ankaragücü, Bursaspor, Osmanlıspor, Gaziantep Futbol Kulübü’nün yanı sıra Süper Lig maçlarının yayıncı kuruluşu beIN SPORTS Türkiye sosyal medya hesaplarından Malatyaspor’un üzüntüsünü paylaşan mesajlar yayınladı.

Futbol kulüplerinin yanı sıra AKP Malatya Milletvekili MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da birer mesaj yayınlayarak

İşte o mesajlar:

Türkiye Futbol Federasyonu

Yapılan kontroller sonucunda Covid-19 testi pozitif çıkan Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcuları ve çalışanı ile Btc Turk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Fenerbahçe SK -  #EvdeKal@Fenerbahce

Covid-19 testi pozitif çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 4 futbolcusu ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun @YMSkulubu

Trabzonspor Kulübü #EvdeKalHouse with garden@Trabzonspor

Yapılan COVID-19 testleri sonucunda dört futbolcu ve bir çalışanda pozitif vakaya rastlanan BtcTürk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcularınızın ve çalışanınızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız

Fraport TAV Antalyaspor   #EvdeKalTürkiye@Antalyaspor·

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Covid-19 testleri pozitif çıkan dört futbolcusu ve bir personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz. #FraportTAVAntalyaspor

KASIMPAŞA #EvdeKal House building @kasimpasa

Geçmiş olsun @YMSkulubu Testleri pozitif çıkan futbolcu ve personelinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.

MKE Ankaragücü #EvdeKal House building

Geçmiş olsun @YMSkulubu Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcularınıza ve personelinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Bursaspor@BursasporSk

Koronavirüs (Covid-19) testleri pozitif çıkan Yeni Malatyaspor’un 4 futbolcusuna ve 1 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Gençlerbirliği SK @kirmizikara

Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; söz konusu sporcular ve personelin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Osmanlıspor FK @OSMANLISPOR_FK

Geçmiş Olsun BtcTurk Yeni Malatyaspor Folded hands @YMSkulubu

Btc Turk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Covid-19 testi pozitif çıkan 5 futbolcu ve 1 personelinize en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

"5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını açıklayan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, test sonucu pozitif çıkan 6 kişiye acil şifalar diliyoruz".

beIN SPORTS Türkiye @beINSPORTS_TR

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada 5'i futbolcu, 6 kişide Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendik. Kendilerine ve Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Gaziantep FK | #EvdeKal House building @GaziantepFK

Folded hands BtcTurk Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Covid-19 testi pozitif sonuçlanan personel ve futbolculara acil şifalar dileriz.

Bülent Tüfenkci Green circleFlag of Turkey

@bulenttufenkci 32m

Yapılan koronavirüs testleri sonucunda BtcTurk #YeniMalatyaspor’umuzda üç futbolcu ve bir personelde pozitif vaka tespit edilmiştir. Futbolcularımıza, personelimize ve kulübümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. @YMSkulubu

Ahmet ÇAKIR Green circle Flag of Turkey @ahmetcakir44

Yeni Malatyaspor’umuza ve tüm camiaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum... @YMSkulubu

Selahattin Gürkan @selahattingrkn·30m

BTC Türk #YeniMalatyaspor'umuzda dört futbolcu, bir personelin #Covid19 testi pozitif çıkmıştır. Ayrıca üç de şüpheli vaka tespit edilmiştir.Tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Geçmiş olsun @YMSkulubu

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatya Sever (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor'da yazmış onu neden yayinlamiyorsunuz yeşilyurt takım degilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Ya siyasiler araya girip ligler iptal edilmesede, ertelenmesi sağlanacak, yada zaten sahaya antremansiz çıkıp Her maç 5 yiyip küme düsecegimize ligden çekilecegiz. TFF ve o paragöz tff başkana ve lig oynasın diye kendini yırtan galatasaraylılara kapak olur belki. Arkadaş bir takımın yarısı Corona olmuş ortada takım yok 10 güne lig başlıyor. Şehrin ileri gelenleri gerekirse sayın cumhurbaşkanını araya koyup kendini bilmez TFF yi uyarması konusunda mücadele edilmesi lazım. Bu şartlarda Malatyaspor zaten antreman yapmayarak küme düşmüştür kaybedecek hiç birşey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Depremde ligden çekilme fırsatını kaçırdık şimdi tam zamanı davran adil başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedava lokum dagıtılıyor koş. Hiç bir bahaneye sığınmadan her takım gibi saha çık futbolunu oyna ligden düşersende şerefinle düş derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alakası var kardeşim? l depremde Malatya'da en az elazığ kadar etkilendi, depremden sonra en iyi futbolcularımız kaçtı, gitti. elazığ tüm hakları saklı olmak şartıyla ligden çekildi, tff kabul etti. Malatya'ya deprem yetmedi bir de corona virüs çıktı, tüm haklarımız saklı olmak kaydıyla ligden çekilmek hakkımızdır.
    0
    0
    Yanıtla