SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bağlantı Yoluyla Hastaneye Erişim Kolaylaşacak"

0
Güncellendi - 2021-03-08 02:29:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeni açtığı yollar ve trafik düzenlemeleriyle Malatya’nın kent içi ulaşımında ciddi rahatlamalar sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Yeni Devlet Hastanesi) çevresinde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması, hastane giriş ve çıkışında yaşanan sorunların çözümü noktasında yeni bir aksın açılması için çalışmalar başlattı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk yaptığı konuşmada, “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanemiz özellikle Kadın Doğum birimimizin hizmete girmesiyle birlikte yol ve yaya girişlerinin olduğu alanlarda sıkıntılar yaşıyorduk. Bu konu ile ilgili olarak Sayın Başkanımızdan destek istedik. İnşallah en kısa sürede bu eksikliklerimiz giderilir. Vatandaşlarımız hem araç hem de yaya girişindeki sorunlar ortadan kaldırılır ve hastanemize erişim kolaylaşır” dedi.

“HASTANE ÇEVRESİNDE ÖNEMLİ YOL ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Çalışmaların başlatıldığı alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada, “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde trafik yoğunluğunu azaltmak için Anayurt Bulvarı – Alpaslan Türkeş Bulvarı gibi yollarda yapılan çalışmaların yanında son olarak İstasyon Caddesi’nin de dört şeride çıkarılmasıyla birlikte hastane giriş ve çıkışlarında önemli bir rahatlama sağlandı. Hastane girişi ile hastane içi yoğunluğun azaltılması için Alpaslan Türkeş Bulvarı’ndan Çevre Yolu’na 500 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde bir bağlantı yolu açılması için yapmış olduğumuz istişarelerde mutabakata vardık. Bu çalışmalarımız sonucunda hastane içi trafik yoğunluğunda da önemli bir rahatlama sağlanacak. Ayrıca yaya vatandaşlarımızın hastaneye giriş ve çıkışlarında kullanmış oldukları kaldırımlar oldukça dar ve kullanışsız. Kaldırımların da geniş ve kullanılır bir şekle getirilmesi gerekmektedir. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında Anayurt Bulvarı’ndan gelen vatandaşlarımızın buraya intikal etmeleri noktasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız gerekli çalışmaları yürütecekler. İnşallah yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında vatandaşlarımızın hastaneye erişim noktasında rahatlama sağlanacaktır. Çalışmalarımızın hastane personelimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mert (3 yıl önce)
    İstasyon caddesindeki süper mühendisliğe hayran kaldım... Cevreyolundan caddeye giriyorsun hopp karşı şerittesin.. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (3 yıl önce)
    Hastahane ön kısmında bir alt geçitle şehire doğrudan geçiş yolu yapılmalı ve bu geçişler inönü caddesi ve Mişmiş park bitişiğinde Elazığ yoluna dikkatli şekilde bağlanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanardag (3 yıl önce)
    Dört şeritli dedigin istasyon caddesinde bir şerit otopark olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Recep Kültekin (3 yıl önce)
    iş çıkış saatlerindeki (16:00 17:00 arası) trafik yoğunluğuna da özelliklede diş hastanesi istasyon arası bir çözüm bulsalar hastane çalışanı olarak sevinirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (3 yıl önce)
    İstasyona giden yolu ikiye bölüp bir tarafını bir şerit dönüşünü de iki şerit yapmışsınız. Emniyetin karşı tarafını da araçlar için bırakmışsınız. O tek gidiş yönüne de ikinci bir araç park edince gidiş yolu tamamen kapanmış oluyor. buna bir çözüm bulunsa iyi olur. Yoksa araçlar karşı şerite girmek zorunda kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (3 yıl önce)
    O kadar hastaneyi aynı yere yaparsan olacağı bu.O bölgede trafik sorunu olacağını çocuklar bile biliyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl (3 yıl önce)
    İstasyon caddesi zaten 4 şeritti sanki yeni yol açmışlar gibi konuşuyorlar en büyük sorun istasyon ile hastane arasındaki yaklaşık 50 metrelik mesafenin 1 gidiş 1 geliş olması trafik o noktada tıkanıyor hastanenin arkatarafından çıkışlar tıkanıyor
    0
    0
    Yanıtla