SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçede Yangın

0
Güncellendi - 2017-07-10 20:32:14
Bahçede Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen bahçe yangınında onlarca dönüm ağaçlık alan küle döndü.

Edinilen bilgiye göre Akçadağ İlçesi Doğu Mahallesi Muhacir Obası mevkinde başlayan bahçe yangını sonrası köylüler durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Akçadağ İstasyonundan olay yerine gelen ekipler geniş alana yayılan alevlere müdahale etti. Vatandaşların da destek verdiği yangın söndürmede alevlerin yerleşim alanlarına sıçramaması için büyük çaba sarf edildi.

Yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonrası yangın tamamen kontrol altına alınırken yetkililer özellikle havaların mevsim normallerinin üzerine çıktığı bugünlerde kuru otluk bölgelere cam parçaları ve sigara izmaritlerinin atılmamasını istedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız