SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bahçelerdeki Yangına İtfaiye Müdahale Etti

0
Güncellendi - 2020-10-15 18:48:02
Bahçelerdeki Yangına İtfaiye Müdahale Etti
A- A+ PAYLAŞ

Bahçelerde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangından etkilenen kirpiyi itfaiyeciler kurtardı.

Alınan bilgiye göre, Darende'ye bağlı Hisarcık Mahallesi'nde vatandaşlara ait bahçelerde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evlerinde bulunduğu dağlık araziye sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye gelen Darende itfaiye amirliği ekipleri, yangına müdahale etti. Ekipler, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Yangından etkilenen bir kirpi ise itfaiyeciler tarafından kurtarıldı.

Su verilen kirpi daha sonra doğal ortamına salındı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Hatay yangınında kurtarılan kaplumbağadan sonra itfaiyeciler her orman yangınında yanan ağaçları söndürürken etrafta bir hayvan bularak onları sulama peşine düşmüş. Bir anda ülke gündemine bomba gibi düşerek internete koyacakları videoları için tıklanma rekoru kırma hevesine girerek meşhur olacaklar...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla