SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maliye'den Vergi Borçlularına Müjde

0
Güncellendi - 2016-07-22 16:15:02
Maliye'den Vergi Borçlularına Müjde
A- A+ PAYLAŞ

Maliye Bakanı Naci Ağbal 30 Haziran 2016 tarihine kadar vergi borcu ve sigorta primi borcu olanlara taksitle yeniden yapılandırma getireceklerini belirtti.

VERGİ BARIŞI GENİŞLETİLECEK

NTV'de Meclis'e getirilecek vergi düzenlemelerinin detaylarını anlatan Ağbal, "160 milyar lira tutarı, yeniden yapılandırmış olacağız. Varlık barışı kapsamını genişletiyoruz. Bunlara yurt içi varlıkları da dahil edeceğiz. 4.5-5 milyon insan yapılandırmadan yararlanacak. Yapılandırmada 18 aya kadar taksit yapılacak. Son 5 yıla ilişkin matrah artırımı düzenlemesi yapılacak" dedi.

EMEKLİNİN FARKI ÖDENİYOR

Öte yandan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 40 bin 149 kişinin, 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan farkların bugün ödeneceğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız