SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan AKP'den Aday Adayı Oldu

0
Güncellendi - 2018-11-09 19:16:11
Bakan AKP'den Aday Adayı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Av. Ali Bakan (fotoğrafta soldaki), dosyasını AKP  İl Başkanı İhsan Koca’ya teslim etti.

Parti binasında düzenlenen programda konuşan aday adayı Ali Bakan, Türkiye'nin 31 Mart 2019 tarihinde çok önemli bir mahalli seçimleri gerçekleştireceğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız başkanlığında Ak Parti’miz kurulduğu günden bu güne kadar girmiş olduğu tüm seçimlerde Türkiye’de ve Malatya’da birinci parti olarak çıkmıştır. Malatya’mız da bu seçimlerin tamamında AK Parti’ye çok büyük destek vererek Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Bizler de yapılacak bu seçimde Cumhurbaşkanımızın yanında yer almak ve yükünü hafifletmek için İnşallah var gücümüzle çalışacağız. Malatya’yı Türkiye’de bu güne kadar olduğu gibi AK Parti’nin kalesi olarak devam etmesi için mücadele edeceğiz” ifadelerin eyer verdi.

Görev verilmesi durumunda Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren Bakan, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ne kadar büyük bir görev ve sorumluluk gerektirdiğinin bilincindeyiz. Görevimizin ne kadar zor ve mesuliyet gerektirdiğini biliyorum. Şunu söylemek isterim ki Allah nasip eder ve bize görev verilirse AK Parti Genel Merkezimizle çok kıymetli milletvekillerimizle, il ve ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, delege ve üyelerimizle uyumlu bir şekilde güzel Malatya'mıza hizmet edeceğiz. Bu manada sloganımız hak, adalet, eşitlik, ehliyet ve liyakattır. İşte bunun için Malatya’da ve Malatya dışındaki tüm hemşehrilerimizle devamlı istişare halinde bulunarak, Malatya'nın üniversitelerimiz başta olmak üzere siyasal, sosyal ve ekonomik tüm bileşenleri ile yani Ortak Akıl ile Malatya’yı yöneteceğiz. Rengi, dili, dini, ırkı ne olursa olsun dünyadaki tüm mazlum ve mağdur insanların umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın bize hedef gösterdiği Gönül Belediyeciliği’ni inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

İl Başkanı Koca, ise Bakan’a başarılar dileyerek dosyayı teslim aldı.

İLÇE BAŞVURULARI..

İşadamı Huzeyfe Karaaslan, AKP'den Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu. Malatya'daki bir marketler zincirinin ortağı ve genel müdürü olan Karaaslan, başvuru evraklarını AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca'ya teslim etti ve "istediğimiz Yeşilyurt için; beraberce çok çalışarak, samimi ve kardeşçe bir birliktelikle yeni bir başlangıç yapmak öncelikli hedefimiz olmalıdır. İşte bütün bu amaç ve hayaller için, siyaset bir kolaylık sağlamakta ve bizlere yeni bir hizmet kanalı açmaktadır. Bu amaç ve hedefleri gerçekleştirebilmek, dolayısıyla Yeşilyurt’a hizmet edebilmek için adaylığa talip oldum."dedi.

Akçadağ ilçesinde eski İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay, belediye başkanlığı için AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu. AKP Akçadağ ilçe binasında başvuru dosyasını sunan Abdurrahman Atay, AKP’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını ve para yönetimini, insan yönetimini ve mekan yönetimini iyi bildiğini belirterek "Bugün yeniden AK Parti’mizin vereceği yeni bir göreve aday olmak istiyorum. Tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ'de proje uzmanı olarak görev yapan Tansel Çakır, AKP'den Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Çakır, başvuru sırasında yaptığı açıklamada, "Pütürge hepimizindir. Projelerimizi ilk önce halka sunacağız. Halkın onay vermediği hiçbir projeye asla imza atmayacağız. Ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden Pütürge ilçemiz için ne yapabiliriz bu konuda kafa yoruyoruz. Başarı hepimizin başarısı olacaktır. Bu yolda kaybeden asla olmayacaktır."dedi.

Bülten- iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hakan (5 yıl önce)
    Malatya'ya Malatyalı bir Başkan lazım. Siverekli değil!!!
    0
    0
    Yanıtla