SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-07-18 03:32:02
Bakandan Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valiliğine atanan Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Malatya’da gerçekleştirilen yürüyüşe katılan Bakan Tüfenkci, daha sonra Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Tüfenkci, Vali Kaban’ın görev yaptığı illerde güzel hizmetlerde bulunduğunu ve Malatya’da da güzel hizmetler yapacağına inandığını kaydetti.

Bakanlık olarak her türlü desteği Vali Kaban’a vereceklerini ifade eden Tüfenkci Malatya’nın bölgede yıldızı parlayan illerden birisi olduğunu söyledi.

Bakan Tüfenkci’ye ziyarette eşi Esra Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve bazı protokol üyeleri eşlik etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Sayın bakanım sayın valim sizden tek istediğimiz malatyada ki eski huzurumuza kavuşmak asayiş sağlanması lazım eski devlet hastanesi ve eski tapu dairesi tinercilerin hapcilarin yuvası olmuş allah rızası için buralara ve Malatya'daki olaylara el atın 15 yaşındaki çocuk silah çekiyor artık bir çözüm istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla