SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baltalı Kavgada 5 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-12-01 17:06:29
Baltalı Kavgada 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki grup arasında açılır-kapanır elektrikli duba mevzusu yüzünden çıkan baltalı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesi Dabakhane Mahallesi’nde bulunan Bakırcılar Çarşısı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede bulunan bir çay ocağının işletmecileri ile bir grup arasında açılır-kapanır elektrikli duba mevzusu yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, sandalyeler ve baltanın da kullanıldığı olayda E.Y., H.Ö., Ö.Ö., M.A.A., A.A. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İşletmede küçük çaplı maddi hasarın oluştuğu olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bir baltamiz eksikti oda oldu,Türkiye'nin huzur kenti olan malatyamiz adlî vakalarla anılır oldu kimseyi panikletmek istemem ama belirli mahalle ,cadde ve sokaklara gün batımından sonra ben gitmiyorum çocuklarımada gitmemeleri konusunda bilgi veriyorum,1980 öncesi siyasi olayları yaşayan birisi olarak , şu anda sokaklarda o günkü gibi siyasi olayların olmadığı için çok mutluyum,bu adli olayların emniyet güçlerimizin özverili çalışmaları ile azalacağını ümit ve temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla