SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baraj Gölünde Tekne Alabora Oldu, 1 Kişi Boğuldu

0
Güncellendi - 2021-01-03 03:12:58
Baraj Gölünde Tekne Alabora Oldu, 1 Kişi Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü'nde, 2020'nin son saatlerinde ikisi baba- oğul 3 kişinin bulunduğu balıkçı teknesi alabora olarak battı. Baba-oğul kurtulurken, bir kişi boğuldu.

Edinilen ilgilere göre, olay 31 Aralık Perşembe gecesi saat 22.00 sıralarında Karakaya Baraj Gölü'nün Battalgazi ilçesi kıyısı Atabey İskelesi yakınında meydana geldi. İçerisinde 40 yaşındaki Mehmet Hanifi Özinal ile 41 yaşındaki Cumali Şimşek ve 14 yaşındaki oğlu Sercan Şimşek'in bulunduğu tekne, elverişsiz hava koşulları nedeniyle, kıyıya 20-25 metre mesafede alabora oldu ve battı. Olayın haber alınması üzerine, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma, 112 Acil Yardım ve jandarma ekipleri bölgeye gitti. Baba-oğul, kıyıya çıkabilirken Mehmet Hanifi Özinal suda kayboldu. 5 kişilik dalgıç ekibinin yaptığı yüzey taramalarında Özinal'a rastlanmazken, sudan çıkan baba-oğula sağlık ekipleri müdahale etti.

Bölgedeki elverişsiz hava koşullarının engel olması nedeniyle, kayıp şahsın arama çalışmalarına gece 24.00'te ara verildi. Sabah 07.30'da başlayan arama çalışmalarında, 09.30'da kıyıdan 20 metre uzaklıkta ve 7 metre derinlikte Mehmet Hanifi Özinal'ın cesedi bulundu.

Savaş BARIŞ, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız