SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarı Rehberim Öğretmenim' Projesi Başlatıldı

0
Güncellendi - 2020-12-10 11:07:56
'Başarı Rehberim Öğretmenim' Projesi Başlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 13 ilçede uygulanacak olan ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi’ hayata geçirildi.

Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi; tüm 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerinin başarılarını arttırmak, düzenli takiplerini yapmak ve öğrencilerin öğrenme yöntemlerini fark ederek ilerleyebilmeleri amacıyla hazırlanan proje ile ilgili açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay , ‘’Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2020-2021 eğitim öğretim yılında merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarılarını artırmak ve hedefledikleri üst öğrenim kurumlarına yerleşmelerini sağlamak için tüm paydaşlarımızla ‘Başarı Rehberim Öğretmenim’ projesini hazırladık.’’  Başarı bir varış noktası değil, bir yolculuktur."dedi.

Kanbay,’’ Bu farkındalığı koruyarak, özellikle 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerimizle eğitim motivasyonu ve sınav içerikleri hazırlama ve uygulama konusunda öğretmen ve idarecilerimizle çalışıyoruz. Projemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ diye konuştu.

Proje kapsamında tüm 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine online olarak İl izleme sınavları yapılarak, öğrencilerin başarı durumu tespit edilecek. Ayrıca öğrencilerin alt öğrenmelerde zayıf ve yetersiz kazanımları belirlenerek, Eğitim Danışmanı öğretmenlerimiz öğrencinin eksik olduğu konu ve kazanımları sorumlu olduğu öğrencisi ile görüşüp,  öğrencilere rehberlik edecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız