SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarılı Hizmetlere Birlikte İmza Atacağız'

0
Güncellendi - 2021-09-16 01:05:41
'Başarılı Hizmetlere Birlikte İmza Atacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni göreve başlayan Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu’ya ‘hâyırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AKP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Zelyurt ve Bünyamin Yılmaz, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri Naci Şavata ve Battal Tuncay ile birlikte Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yeşilyurt’un ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, turizm ve tarımsal potansiyelinin yanı sıra Yeşilyurt Belediyesinin ‘insan odaklı’ yatırımları hakkında İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu’ya bilgiler aktaran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’a en iyi hizmeti verebilmek için uyum ve işbirliği içerisinde bir ve beraber şekilde çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretin samimi bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “2021 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Yeşilyurt’umuza atanan yeni Kaymakamımız Sayın Osman Uğurlu’ya yeni görevinde öncelikle başarılar diliyorum. İlçemiz bulunduğu konum, içerisinde barınan sanayi kuruluşları, doğası ve insanıyla her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Kentimizin gelişmesinde ve büyümesinde katkı sunan sizden önceki kaymakamlarımızın emekleri büyüktür. Sizinle birlikte Yeşilyurt’umuza önemli katkılar sağlayacak, güzel eserler bırakacak ve başarılı hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum. İlçemizin yarınının bugününden daha iyi olması için çalışacağız. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. İlçemize hoş geldiniz.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ise, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile beraberindeki heyete ziyaret nedeniyle teşekkürlerini sunup,  Yeşilyurt için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Seyhan (2 yıl önce)
    Ne zaman bir çınar görsem aklıma, Almanya, Acı Vatan, Gurbet gibi kelimeler geliyor, sizce bu normal mi, yoksa bu iktidar elemanları psikolojimizi mi bozdu...
    0
    0
    Yanıtla