SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başıboş Köpekler 12 Koyunu Telef Etti

0
Güncellendi - 2021-05-09 21:15:55
Başıboş Köpekler 12 Koyunu Telef Etti
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde sürüler halinde gezen başıboş köpekler koyunların bulunduğu ağıla saldırarak, 12 koyunu telef etti.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesinde Erdal Özkan’a ait ağıla çok sayıda başıboş saldırdı. Koyunları kurtarmaya gelen vatandaşlara da saldıran köpekler, ağılda 12 koyunu da telef etti.

Koyunların sahibi Erdal Özkan, ağılında 23 koyunun bulunduğunu belirterek akşam saatlerinde sokak köpeklerinin koyunlarına saldırdığını söyledi. Olay sonrası ağıla geldiğinde iki yaralı koyunun olduğunu ve 10 tanesinin de kayıp olduğunu söyleyen Özkan, “Koyunları yetiştirerek Kurban Bayramı’nda satışa sunacaktım. 22 adet koyunum vardı bu günde bir koç aldım 23 oldu ama 10 tanesi kayıp. Bu konuda Doğanşehir Belediyesi’nin önlem alması gerekiyor. Ancak şu ana kadar bir önlem almaması nedeniyle bu olay yaşandı” dedi.

Köpeklerin ağıla saldırısına şahit olan Hakan Ürkmez ise, “Evim karşı tarafta. Bayağı bir gürültü oldu. Kopekler sürü halindeydiler hemen komşuma haber verdim. Maşallah belediyemiz internette her şeyi çözmüş. Benim çocuğum var, evden çıkamıyor. Köpekler sürü halinde gezdiklerinde insanlara da saldırıyorlar” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    Köpekler insandan daha değerli oldu. Nere de bu hayvan severler. Belediyeler hayvan barınağı yapsın. Korkudan bahçelerimize gidemiyoruz. Sürüler halinde gezen köpekler saldırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (2 yıl önce)
    Maalesef Türkiye ittaparlığa doğru gidiyor haydi hayvanseverler çıkın bir açıklama yapın sizde mama lobilerinin sevimli dostlarısınız şehir merkezinde bile evimize giderken korkuyoruz Arkadaşlar dışarı kedi köpek için bırakılan yemek artıkları yüzünden farelerde dışarıda sık görülmeye başlandı
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (2 yıl önce)Musa isimli kullanıcı yorumuna
    Kaç tane çocuk öldü bu köpekler yüzünden eskiden köpek barınaklarına bırakıyorlardi şimdi sokak köpeğinin yeri sokak diyor adları hayvanseverler bu köpeklerin sahibine sesleniyorum dini açıdan araştır din ne diyorsa onu yap kardeşim milletin çocuğunu öldürmeden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahh musa cahil cühela musa sevgisiz büyümüş musa, önce her yeri betonla kaplıyoruz hayvanların alanlarını istila ediyoruz sonra vay efendim ittapar bunlar. İttapar diyerek de güya aşağıladığını sanıyorsun. Sanki hayvanlar gökten inmiş gibi. Kesin sen facebook hesabında da peygamberin hayvanlarla ilgili sözlerini paylaşıp gözlerim yaşardı vay be falan diyorsundur :)
    0
    0
    Yanıtla