SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Güder, Başarılı Sporcuları Kutladı

0
Güncellendi - 2022-01-15 02:06:45
Başkan Güder, Başarılı Sporcuları Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Sakarya’da düzenlenen Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonasına Malatya’dan katılan ve başarıyla dönen Orhan Gazi Ortaokulu öğrencileri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Sakarya’da 15-17 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenen Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonasına Malatya’dan katılan öğrenciler 10 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya alarak dönmüştü. Şampiyonada büyük başarı gösteren ve Türkiye şampiyonu olan Orhan Gazi Ortaokulu 8. sınıf Berinay Nur Akdoğan ve Türkiye 3.sü olan Orhan Gazi Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Melisa Gelmez Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Mehmet Olcay Ülger, Okul Müdür Yardımcısı Muhittin Baydede ve Antrenör Ali Ülger’in de katıldığı ziyarette Başkan Güder, öğrencilerle başarıları üzerine sohbet etti. Alınan başarıyla öğrencilerin bütün Malatya’yı gururlandırdığını ifade eden Başkan Güder, “Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimizin üstün başarı göstererek şampiyonlukları Malatya’mıza getirmeleri bizleri çok mutlu etti. Malatya şehrinin her platformda ön plana çıkması bizim için bir gururdur. Orhan Gazi Ortaokulu’ndan öğrencilerimizin başarısı özellikle de ilçemiz adına bizleri gururlandırdı. Yeni şampiyonların ilçemizde çıkması için bizler de gençlere destek oluyoruz. Gençlerimizin her alanda başarması önemli. Bizler sporcularımızın her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız