SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlarının 'Ad Günü'nü Kutladılar

0
Güncellendi - 2021-02-18 23:59:50
Başkanlarının 'Ad Günü'nü Kutladılar
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi, Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav'ın doğum günü kutlaması için doğum günü pastası hazırladı.

AKP Malatya İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanlığı resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi olarak kıymetli büyüğümüz ve Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları değerli başkanımız @salihtav44'ın Yeni Ad Gününün AK Teşkilat olarak hayırlara vesile olmasını dileyerek kutladık" denildi.

Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, AKP Malatya Yeni Seçmen Birimi'nin kendisi için hazırladığı ve üzerinde "İyi ki doğdun Salih Başkan" yazılı, fotoğrafının yer aldığı doğum günü pastasını keserek toplantıya katılanlara dağıttı.

"Her günümüz böyle güzel ve mutlu geçsin inşallah"

AKP Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ise, AKP Yeni Seçmen Birimi'nin kendisi için hazırladığı doğum günü partisi jestine, AK Gençliğin AK Neferleri, genç nefesleri. Bu özel günümde beni unutmadığınız için şükranlarımı sunuyorum. Sizin gibi saygın yol arkadaşlarımla bu yolda yürümekten gurur duyuyorum, her günümüz böyle güzel ve mutlu geçsin inşallah. Birliğimiz, beraberliğimiz dâim olsun" sözleriyle cevap verdi.

"Evet çok çalışan üreten bir gençlik kolları !" tepkisi

Partinin hesabını takip eden bir sosyal medya hesap sahibi, AKP Malatya Yeni Seçmen Birimi'nin resmi hesabının paylaştığı bu mesaja,"Evet çok çalışan üreten bir gençlik kolları !" şeklinde tepki gösterdi.

Ad günü nedir?

Ad günü, ifadesi, Orta Asya'daki Türkî Cumhuriyetler'de "doğum günü" ifadesine karşılık kullanılıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • mlx (3 yıl önce)
    Orta asya kökenli ad günü,liderlerine reis demeler,yerli ve milli lafları,şimdiki moda milliyetçilik oldu akp de.
    0
    0
    Yanıtla
  • aslan kaya (3 yıl önce)
    ibrahim zübükzade aklıma geldi:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Ad gününüz mubarek ola Dilerim Boğaç Han'ın dileklerinde olasınız.Çürük, kısa dõnem veya bedelli olmayasanız Otağı bekleyeseniz .Kölgenizle Dedem Korkutun resmini çizesiniz!.. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (3 yıl önce)
    Ad günü koca bir tebessüm ettim siz kiminle neyin ispatını yapıyorsunuz anlamadım.Daha doğrusu siz kimsiniz biz kimiz?Hani aynı gemideydik ya bırakın bunları otobüse minübüse binemiyor millet.Varlık içindeki insanlar neden hep x-y-z partisi fark etmez hep birilerinin yanında bir ayakkabısı yırtık gördünüz mü bir partide bana onu söyleyin.Kapı açılacak babasının parası yada mevkisiyle aldıgı alınan arabasına binip gidecek belkide son ses gariban bir m.vekili gördünüz mü asla göremezsiniz neden bunlar vatanımı daha çok seviyor parayımı!Vatan söz konusu olduğunda hep gariban para söz konusu olduğunda hep belli kesim.Böyle hayat olucagına olmasın be...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Yazık günah. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Musa (3 yıl önce)
    Sizler ad günü kutladığınız sırada malatyada bir şahıs daha geçim sıkıntısı yüzünden girmiş olduğu bunalım sonucu av tüfeğiyle kendini başından vurdu. DURMAK YOOK YOLA DEVAMMM. Çok yaşayın hemi, bu pozları vermeye devammm. Bu fotoğraflarınızı görünce bir daha ak partiye oy vermeme kararımı kat kat doğru buluyorum. Bizim artık oy vereceğimiz adres de belli. Artık siz kabak tadı vermeye başladınız. gerçi bu tadı yıllardır veriyorsunuz ama siz yatın kalkın reise dua edin. O olmasa bu halk size bir dakika bile tahammül etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (3 yıl önce)
    WhatsApp gruplarına emir gitmiş yorumlara gelmişler neymiş efendim Salih tav tanımıyormuşuz Önemli olan o değil Bunun haber olması Ve bunu CİHAD ediyoruz olarak gösteriyor sunuz Gidin biraz Malatya'da hizzmet eden derneklere ,vakıflara en önemlisi rakibiniz refah partisine bakınız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    (Millet açsa ekemk değil pasta yedin) Ad gününuzu kutlayın ama bunu haber yapmayın Tabi para verince herşey oluyor Ak parti teşkilatı bitmiştir bizler için . Gözleriniz karalar bağlamış ,hizmet yerine Zevk peşindesiniz. Hakkım helal değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burcu (3 yıl önce)
    Birlik ve beraberliğin artması gereken bu günlerde, vatanına, milletine hizmet eden genç kardeşimiz Salih Tav için değerli olduğunu ifade etmek için pasta kesilmesi muhalif insanlar tarafından acaba bu gün neye muhalefet olsam da olumsuz yorumlar yapsam zihniyetine kurban edilmeye çalışılması ne kadar acı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet ya, Sevgili Burcu, ne iyi oldu haıtlattığın... 13 şehidimizin topraklara düştüğü şu günlerde, en çok ihtiyacımız olan şey AKP Gençlik Kolları başkanının doğum gününü kutlamaktı zaten. Birlik ve beraberliğe en çok ihitiyacımızın olduğu bu günlerde, yaptığın yerli, milli ve AK uyarı için ne kadar teşekkü etsek azdır. Semih Özbey 6 yıl işkence gördü, annesi - babası her gün öldü, ve Semih sonunda şehadet şerbeti içti bu millet için,, bu vatan için... Diğer yandan da AKP Gençlik Kolları Başkanınız için Semih Özbey'in şehadet günlerinde, daja şehitlerimizin acısı çok çok taze iken, toplanıp laylaylom Ad Günü Partileri yapıp, bunu da birlik ve beraberlik diye yutturmaya kalıkışıyorsunuz. Bu millet size göre ahmak yaç Bir de toplumun kan ağladığı bu zamanlarda doğum günü partilerinizi marifetmiş gibi sosyal medyanızda yayınlıyorsunuz. Birlik ve beraberlik öyle mi? Yüzsüzlüğün bu kadarı ancak sizde olur. Ha bir de şu doğum günü pastası Hırısitiyanlık adetlerndendi hani?
    0
    0
    Yanıtla
  • ???? çoook haklisiniz her kelimenize katiliyorum ..koyun gibi güdülen vasıflar olmaktansa bilinçli ve farkındalığı yüksek bireyler olmamız bu toplum için enönemli değerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet Öner (3 yıl önce)Burcu isimli kullanıcı yorumuna
    Hanımefendi, sizin WhatsApp grubunuzdan almış olduğunuz emirle hareket etmeniz de ne acı değil mi? Esnaf harap bitap düşmüş, her yer kapalı, halk perişan sözde virüs tedbirleri uygulanıyor amma kıymetli Ak partililer salonları tıklım tıklım dolduruyor gençlik kongreleri yapıyor doğum günü kutlamaları yapıyor. Bir karış odada Öznur Çalık ile tıkış tıkış dombra dinliyor. Gençlik adına hiçbir artı faaliyeti olmayan sizler malesef eski samimiyeti kaybettiniz. Beni hemen hain olarak etiket yapacaksınız biliyorum ancak emin olun yıllarca aranızda bulundum. Artık bence dava , inanç vb söylemler sizin ağzınıza yakışmıyor. Samimi olarak ifade etmek istiyorum ki Malatya'da yükselen bir gençlik var ve bu dava inanç kelimeleri ancak onların ağızlarına yakışıyor. Allah Erbakan erlerinden razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Palyaco (3 yıl önce)
    Ne davaymış arkadaş ciks dava , batıl resimler , bu resim akpnin can cekistiginin resmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet M. (3 yıl önce)
    Fotoğraf keresine sığmak önemli! Madem sosyal mesafe siyasilerde esnetiliyor o halde iş yerleri kapalı olan esnafın günahı ne? Bu coronayı bir tek halihazırda kapalı olan mekanlar mı yayıyordu? Günlük vaka sayısı 7500-8000 civarından aşağı neden düşmüyor? (Böyle olursa düşmez) Bari milletin gözüne soka soka yapmayın. Herkes stresli belkide bu fotoğraf karesinde bir problem yok ama şu dönemde olamaması gereken bir görüntü. Sosyal mesafe kuralı neden bir tek biz vatandaşlar için gerekli? Siyasiler kendi aralarında iktidar olmak için yarışırken, olan vatandaşa oluyor. Biz vatandaştan uyulması istenen kurallar var ee peki neden siyasinin içerisinde bulunan kişilere uyulması gereken kurallar hatırlatılmıyor. (Üç kural SOSYAL MESAFE, MASKE ve TEMİZLİK)... Vatandaşa da yazık. Evde işsiz güçsüz otura otura bel fıtığı olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika (3 yıl önce)
    Siz kötü zihniyetler istediğiniz kadar konuşun istediğiniz kadar yazın. Biz yaptıklarıyla icraatını gösterenlerdeniz biz tapmaya üretmeye devam ettiğimiz için işte siz bu kadar kurduruyorsunuz. Yaranız olmasa bu kadar uzun uzun yazmazsınız tanımadığınız birine bu kadar yorum yapmak o kadar saçma ki anlatamam. Ben senelerdir bu davanın içindeyim böylesine içime sinen bir ekipte daha önce bulunmamıştım. İşte aile dediğim ortamı bizlere yaşattığı için Sn. Salih Tav başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki yollarımız kesişti ekibinizde olmaktan gurur duyuyorum. Tekrardan hayırlı yaşlar diliyorum doğum gününüz kutlu olsun başkanım iyi ki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Harika isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru sen tapmaya devam et ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahar (3 yıl önce)
    Yorum yazan beyefendi hanımefendiler öncelikle görüşünüz ne olursa olsun tanımadıgınız biri hakkında yazarken tarafsız olmaya dikkat edin .Sizin tanımadıgınız Salih Tav kimdir bence öncelikli olarak bunu bir araştırın bilmeden yorum yaptığınız kişi günlük uyku düzeni az olan ülkesindeki bir genci sevindirmek adına elinden geleni yapan acaba gençlerimize ne tür bir faaliyet yapsakta onları mutlu etsek diye çabalayan gençleri dinleyen sorunları icin cözüm yaratan ve bayragına canını feda edebilecek kadar baglı olan siz sehit cenazelerinden bahsederken o tüm sehit cenazelerine katılan ve sehitlerimizle ilgili calısmalar yapan bir gencti cok merak ediyorsanız yeşilyurt ak gençlik ve salih tavın sosyal medya hesaplarını takip edip calısmalarına bakıp daha sonra yorum yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum hayırlı kandiller hayırlı geceler bu kandil gecesinde bu önerilerimi dikkate alacagınızı umuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ubeydullah (3 yıl önce)Bahar isimli kullanıcı yorumuna
    Hanımefendi tepki burada Salih Tav beyefendinin zatına değil. Kendisi çok kıymetlidir. Siz konuyu tamamen yanlis anlamışsınız. WhatsApp grubundan emir almışsınız demek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nida (3 yıl önce)
    Sosyal mesafe kurallarına uyarak Küçük bir kutlama yapılmış. Herşeye muhalefet olduğunuz, birşeyi kötülemek için pusuda beklediğiniz için kaybeden taraf siz olacaksınız hep. Bizler sizin gibi yancı değiliz, bizler zora sıkıştığımız zaman saf değiştiren tarafta değiliz. Şehidimiz var diye yas tutmasını da biliriz, esnafımız için tebdir almayı da. Asıl burada eleştirilecek olan sizin cehaletinizdir. Ağzınıza birşeyi sakız olarak alıyorsunuz o sakız midenize inene kadar aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ubeydullah (3 yıl önce)Nida isimli kullanıcı yorumuna
    De hadi ya alın o zaman. Halk ve esnaf bitmiş hara olmus ya. Malatya'da yaşıyorsunuz son 1-2 ayda intihar eden insanları hiç mi görmüyorsunuz??? Yazık ya. Burada koru körüne savunacam derdindesiniz. Yoksa teşkilatta size esame mi tutuyorlar kim yorum yaptı kim yapmadı diye. ?? WhatsApp mucahitleri sizi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerede sosyal mesafe.AKP ye virüs gelmez.Herşey serbest.
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzgün (3 yıl önce)
    Zamanında davanın en ön safında mücadele edenler böyle pahalı takımlar ve saatler takıp lüks yaşasalardı şimdi bunun gibileri böyle yerlerde olamayacaktı. Davayı dava yapanlardan sonra böylelerinin yerleri işgal etmesi bu yolda emek vermiş ve hala emek verenlerın yüreklerini sızlatacaktır. Yazık ki reisin davasını sadece makam ve takım elbise olarak algılayıp insanları daha fazla soğutuyorlar kendilerinden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Unutulmasın ki takim elbiseyle veya saatle değil icraatla yola çıkan reisin evlatları ak dava bilinciyle adım atmakta. Geçmişte yaşatılan ve acısı hala günümüzde güncel vaziyette olan halkına sağlık sunmayan gencine eğitim sunmayan hatta ve hatta yanlışını çöp kenarına bırakmaları için on ayak olan zamanları unutmuyoruz. Hizmet için geldik hizmet vermeye devam ediyoruz. Saatimizi de takar takımımızı da giyer gururla yürürüz. Halkımız için calisma devam ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendinize hayrınız yok neyin davası
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahatsız (3 yıl önce)
    maşallah ittifak yaramış , ülkücü gençler gibi ad günü falan yazmaya başlamışsınızda keşke kendiniz olmaya devam etseydiniz. Siyaset bu değil , siyasal partiler taban bazında bir araya gelebilirler fakat böyle temsili yazılar bile tabanı rahatsız eder kaldı ki ülkede herkes şehitlere üzülürken sanki bu şahıs Allah'ın bir lütfuymuş gibi 'AD' gününün kutlanması ve bunun haberleştirilmesi bile hakarettir. Allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hk (3 yıl önce)
    Gecen günlerde 16 şehit verdik kutlama cok yerinde olmuş tekbirik ederiz istikbali cok parlak amir bile olur bu vatandaş Rabbim islah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağızına sağlık ?birde kendı içlerinde orta asya dilinden konuşuyorlar mis Ad günü..hey masallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Hey Allahım bunlar artık sarayın çocukları gibi olmuş. Halk sefalet içinde harap ve bitap düşmüş ama bunlar ise lale devri yaşıyorlar. Malatya'ya ne gibi hedefleri var acaba. Ya iktidar elinizde ama yaninizdakilerin hiçbiri samimi değil. Yıllardır bir CHP'li olarak sizleri izliyorum. Halktan kopuk bir şekilde laylaylom içindesiniz. Şu fatihin partisinin gençleri kadar olun bari. Gerçi onlarında yarın bir gün sizin gibi olmayacağı malum değil. Yinede refahlilar sizden bin kat iyidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen bey (3 yıl önce)Cenk isimli kullanıcı yorumuna
    Chpliler halk içinde. Atatürk izinde nerde o eski CHP. Cenk rüyadan uyan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak partili biri olarak ilk defa CHP sempatizanı ile aynı çizgide aynı fikirdeyim fatih erbakanın partisini bu zor günlerde kutlama yapan şuursuz gençlikten kat kat daha iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (3 yıl önce)
    Nasıl bir gençlik? İlâhî Şiarlarla yoğrulan, Nebevî Şuurla donanan, Hakikat Ağacı'nı Beşerî Şiire durdurmak için Yola koyulan bir gençlik... Rahmet Elçisi'nin yolunu yolu bilecek, başka bütün yolları elinin tersiyle iterek hiç bir kınayıcının kınamasına aldırmadan hakikatin izini sürecek bir gençlik...
    0
    0
    Yanıtla
  • İlahi şuurla yoğrulan ama ilahi suurdan bihaber bir gençlik. Nebevi şuurla donanan ancak nebevî dusturlari bilmeyen, hakikat ağacını beşeri şiire durdurmak için yola çıkmış ancak çamurlu su ile ağacı sulayan bir gençlik olmuşsunuz. Rahmet elicisinin yolu faiz, adam kayırma, ihale alma, kadın erkek bir arada toplanma, aç komşusunu gözden kacirma gibi bir yol değildir. Hakikatin izini süren gençliğin elinde menfaat pusulası var. Kimse bana davadan suurdan nebevî yoldan bahsetmesin. Tek argüman din olmuş. Zira insanımızın yumuşak karnından vurmayı iyi biliyorsunuz. Hakikat ve menfaatin olmadığı bir yer varsa o da Yeniden Refah Partisi çatısıdır. Onları seyredin de biraz örnek alın. Yazık sizlere.. aranızdaki samimi gençlere acıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    maşallah mesafeye uyulmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    güler misin ağlar mısın? ülkenin yoğun gündeminde; açlık, sefalet, işsizlik, intiharlar, gibi gündem arasında büyük başkanın AD GÜNÜNÜ unutmamaları büyük bir çalışkanlık ve üretkenlik göstergesidir. Sosyal mesafeye dikkat ederek iş yerleri kapatılan esnafa sosyal bir mesajda vermişler. teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kutlu davada yola çıktığımız başkanımın doğum gününü kutlar , yeni yaşında sağlık, huzur ,mutluluk nasip olsun. Bizler ak davanın şuuruyla yola çıkan gençler olarak davamızın ve başkanlarımızın yanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Bilinsin ki davanın sahibi HAK'ır Hak olan davada ZAFER muhakkaktır. Der Necip Fazıl Kısakürek. Hak varsa zafer amenna yolda ayağımıza takılacak olanlar unutmasınlar ki bizim birliğimiz sizin fitnelerinizle bozulmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • OK kardeşim. Şu davanız nedir kiminledir bir türlü anlayamadım gitti. Sizin yaşadığınız su kafayi yasamak icin neler yapmadim ki ama yinede olmadi, nerden tutsam elimde kaldi
    0
    0
    Yanıtla