SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baskına Giden Polis Ceset Buldu

0
Güncellendi - 2020-10-11 10:49:58
Baskına Giden Polis Ceset Buldu
A- A+ PAYLAŞ

DEMİRE SAPLANMIŞ HALDE.. Malatya'da kumar oynandığı ihbarı yapılan binaya giden polis, binanın yanında düşme sırasında demirlerin saplanması sonucu ölen bir kişinin cesedini buldu.

Edinilen bilgilere göre, saat 21.30 sıralarında, Saray Mahallesi Kavukçuoğlu Sokakta 3 katlı bir binada, tombala oyunu ile kumar oynandığı ihbarı üzerine giden polis ekipleri, binanın arkasındaki boşlukta, düşme sonucu yerdeki demirlerin saplanması sonucu hayatını kaybetmiş olan 32 yaşındaki Emsal T.'nin cesediyle karşılaştı.

Polis olay yerini güvenlik çemberine alırken, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından, bir kamu kurumunda çalıştığı belirtilen şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, binanın en üst katındaki bir dairede kumar oynatıldığı belirlenirken, dairenin mühürlenerek sorumlular hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Oyun için kullanılan malzemelere de el konuldu.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bynedim (3 yıl önce)
    Eskaza yaşıyoruz bu hayatta pamuk ipliği misali fakat şunuda belirtmek isterim ki rabbim güzelce yaşamayı ve ölmeyi nasip etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksicim (3 yıl önce)
    En başta söyleyeceğim şey şudur ki Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin ki ailesinin o anki üzüntüsünü bizzat ben gördüm orada.. Diyeceğim şudur ki o sokakta bir tane altını defalarca çiziyorum tek bir tane kamera yoktur hatta o civarda bir tek kamera yoktur diyebilirim.. En basiti fuzulinin alt başında mobesa direği var evet ama şuna inanın ki yaklaşık tam 3 yıldır evet abartmıyorum tam 3 yıldır tamire gitti ve bir daha gelmedi maalesef. Ve o kahveciler sokağı diye tanıdığımız sokakta bir tane kamera yoktur orada sayısız kahvehane sayısız lokanta mevcut.. Ve bu yapılan baskın ilk defa yapılmıyor defalarca sayısızca aynı yere baskın oldu evet defalarca baskın oldu sonuç maalesef Bi sonuç yoktur.. Yetkililerin bence bu mesajımı değerlendirmesi lazım diyeceklerim bu kadar en işlek insanların daha yoğun oldukları yerde kamerasız malatya ya selam olsun saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla