SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Çalışanlarına Korona Testi Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-05-25 03:39:50
Belediye Çalışanlarına Korona Testi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nin 20 birim müdürlüğünde görevli tüm personele koronavirüs testi yapılacak. İlk olarak salgın kapsamında sahada 7/24 hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri teste tabi tutuldu.

Battalgazi Belediyesi, Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla hem kendi personellerini hem de halkı korumak amacıyla belediye bünyesinde görev yapan tüm personellere, koronavirüs testi yaptırma kararı aldı. Maske, mesafe ve hijyen konusuna büyük önem veren ve Belediyenin tüm alanlarında dezenfeksiyon işlemlerini de periyodik olarak gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevli personeller teste tabi tutuldu. İlçe geneline daha sağlıklı ve güvenle hizmet etmek için koronavirüs testi yaptıran belediye personelleri ise yapılan uygulamadan memnuniyeti dile getirdi.

Battalgazi Belediyesi olarak insan sağlığına büyük önem verdiklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hükümetimizin aldığı tedbirlerle vaka sayılarımızın alt seviyeleri gördüğü bugünlerde, Battalgazi Belediyesi olarak bizler üstümüze düşen görevi eksiksiz yerine getiriyoruz. Koronavirüse karşı Battalgazi Belediyesi olarak ilçemizde sürdürdüğümüz yoğun dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, halkımıza hizmet ettiğimiz belediye hizmet binamızı periyodik olarak büyük bir titizlikle dezenfekte ediyoruz. Bunun yanı sıra düzenli olarak personellerimize de koronavirüs testi yapıyoruz. Bizim için önemli olan insanların sağlıdır. Her şeyin başı sağlık olduğu için önlemlerimiz devam edecek. Koronavirüs aldığımız tedbirlerden güçlü değildir. Salgında üç altın kurala; Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ekrem (2 yıl önce)
    Başkan Beyin personeline ve çevresine verdiği değerin ifadesidir. Duyarlı ve verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum.. ÖNCELİĞİ İNSAN OLAN BİR İNSAN
    0
    0
    Yanıtla