SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Gazi Belediyesi'nden 30 Kasım Hatırlatması

0
Güncellendi - 2021-11-26 01:22:45
B.Gazi Belediyesi'nden 30 Kasım Hatırlatması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandıran vergi mükellefi vatandaşlar için bir uyarıda bulunarak, 2.taksit ödemelerinin 30 Kasım 2021 Salı günü sona ereceğini hatırlattı.

Battalgazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanundan yararlanarak borçlarını yapılandıran vergi mükellefleri için yazılı bir açıklama yapıldı. Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve borçlarını yapılandıran vergi mükelleflerine, 2.taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım 2021 Salı günü olduğu hatırlatıldı. Yapılandırma başvurusu yaparak ilk taksitini ödeyen mükellefler, 30 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar Battalgazi Belediyesi hizmet binası, Vilayet parkı yanındaki ek hizmet binası veya www.battalgazi.bel.tr e-belediye ile 2 taksit ödemelerini yapabilecek.

Battalgazi Belediyesi'ne olan borçlarını sorgulamak isteyen vatandaşlar, www.battalgazi.bel.tr adresinden geçmiş borç bilgilerine kolaylıkla ulaşabilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız