SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Devlet Hastanesi Gelecek Yıl Tamamlanacak

0
Güncellendi - 2020-01-25 05:48:46
Battalgazi Devlet Hastanesi Gelecek Yıl Tamamlanacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da inşaatı devam eden Battalgazi Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl tamamlanacak.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, yapımı devam eden 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesinin inşaat alanında inceleme yaptı.

Beraberinde, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Muhammed Yalçın ve sahada görev yapan inşaat yetkilileri ile incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eski Devlet Hastanesi bahçesinde 20 Mart 2019 tarihinde törenle temeli atılan Battalgazi Devlet Hastanesinin önümüzdeki yıl sonuna doğru tamamlanması planlandı.

Şehrin doğu tarafında Devlet Hastanesi olmaması ve batısında şeker arazisinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yükünün azaltılması için Battalgazi Devlet Hastanesinin zamanında tamamlanması istendi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kalkan (4 yıl önce)
    Depreme dayanaklı yaparsınız kontrol mühendisleri hakkıyla işini yaparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Allah razı olsun sebep olanlardan tek hastane şehrin yükünü kaldırmıyordu Araştırma uzak gidip gelmek ayrı bir dert oluyor en azından yük ikiye bölünür ve insanlarda rahatlar çalışanlar da .
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)Erdoğan isimli kullanıcı yorumuna
    Evet sebep olanlardan , Allah bin kere razı olsun.Herşey Malatyamız için.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Malatya'nın kaderi rötar olsa gerek ben pek vaktinde biteceğine inanamıyorum. elazığ'a 1040 yataklı şehir hastanesi, elazığ kadar nüfusu olan Battalgazi'ye 300 yataklı hastanecik nasıl bir anlayıştır, çözemedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yatak kapasitesi geleceğe yönelik 600 kişilik olsa iyi olur şu andaki hastanede randevu almak emar vb tetkikler için sıra almak mümkün değil bir diğer konu adamı olanlardan hastane personelinin akraba komşu gibi tanidiklarindan ve suriyelilerden bizim gibi garibana haftalarca sıramı gelir.
    0
    0
    Yanıtla