SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Tekstil Kent İçin İhale Açıldı

0
Güncellendi - 2021-09-07 17:27:52
Battalgazi Tekstil Kent İçin İhale Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Battalgazi’de kurulması planlanan Tekstil Kent projesi için yapım ihalesine çıkıldı. 

Battalgazi Belediyesi tarafından yayınlanan “Bina yapım ilanına” göre; Tekstil Kent Yapım İşi açık ihale usulü ile 27 Eylül 2021 tarihinde ihale edilecek. Hatunsuyu Mahallesinde yaklaşık 10 bin 140,65 metrekare parsel alanına sahip alanda 1 adet fabrika binası yapılacak.  

İlana göre, Hatunsuyu Tekstil Kent’in yapımı için yüklenici firmaya 9 ay süre verilecek. Hatunsuyu Tekstil Kent Yapım İhalesi 27 Eylül 2021 tarihinde saat 14.00 de Battalgazi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. 

Fabrika yapılacak alanın Battalgazi Belediyesine ait olduğu ve yapılacak olan tesis de yaklaşık 500 kişiye iş imkanı sağlamasının hedeflendiği öğrenildi. 

Toplam 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği Tekstil Kent projesi Malatya’da ilk etapta; Battalgazi-Hatunsuyu, Yeşilyurt, Akçadağ, Darende, Pütürge ilçelerinde kurulacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mlx (2 yıl önce)
    Tekstil kent ne yaw.binayı yapacaklar yandaş 1 tane firmaya verecekler haydi üretim yapın.kardeşim şehrin organize sanayi bölgesi var şehrin içinde fabrika mı olur.birde abartmıyorlarmı bitiyorum.sanki alacakları personel 10 bin lira maaş ile çalışacak.ilin işsizlik sorunu bu proje ile bitecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Son Ütücü (2 yıl önce)
    He. Sümerbank'ı üç kuruşa kapatın, arazisini yağma ettirin, şimdi de tekstil fabrikası masalı. Hangi fabrikada ne üreteceksiniz, kime satacaksınız? Fizibilite raporunuz nerede? Ne masal ama. Yandaşlar bayram ediyordur. Devletin elinde ne varsa satılırken, KİT uygulamasına dönüş kimin fikri? Olsun. İyidir. Son ütücüler açıkta kalmaz. 1 kişinin yapacağı işe 10 kişi alınır, zarar edilir, sonra da üç kuruşa bir yandaşa verilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu işler belediye ile olmaz. Özel sektör fabrika kuruyormu ona bakmak lazım. Yoksa seçim yatırımından öteye gitmez. Halkı kandırmayın. Sonra boş bina olarak kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Güzel bir gelişme..Belediyemizi kutluyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    belediyelerin böyle işlere girmesi doğru değil.asli görevlerini yapmalıdır.bu işler siyasetciye rant kapısı açar.bu rant oy ve paradır.belediye kanunu değişmelidir.marketcilik ,inşaatcılık,hayvancılık şimdi de,tekstil .organizede fabrikamı kalmadı.amaç nedir.
    0
    0
    Yanıtla