SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de 'Gül Bahçesi Projesi'

0
Güncellendi - 2021-10-12 02:43:18
Battalgazi'de 'Gül Bahçesi Projesi'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, Tandoğan Mahallesinde hayata geçireceği “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmaları başladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in seçim vaatlerinden bir tanesi daha ilçede hayat buluyor.  Başkan Güder, Gül Bahçesi Projesinin startını verdi. Tandoğan Mahallesi’ndeki Kısmet ve Dostlar sokak arasında bulunan 9 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak olan ve içerisinde; İşletme binası, gül parselleri, süs havuzları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarının olacağı Gül Bahçesi, Battalgazililerin uğrak mekanı haline gelecek. 3 milyon lirayı aşan projenin tamamlanması ile ilçeyi gül konusu saracak. Malatya iklimine uygun renk cümbüşünün yaşanacağı bahçede 30 farklı türden bitki ve güller yer alacak.

Projenin startını veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, proje alanına 200 kamyon toprak serimi gerçekleştirerek, alan düzenlemesi gerçekleştirdi.

Battalgazi’yi gül bahçesine haline dönüştürme çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Belediye Başkanı Osman Güder, “Gül yüzlü insanların ilçesi Battalgazi’mizi gül bahçesine haline getiriyoruz. Büyük önem verdiğimiz ilçemizin estetiğini hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile daha renkli bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda Renk ve Koku Bahçesi projemizin de startını verdik. Ekiplerimiz şuanda hummalı bir çalışma içerisindeler. Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olsun. Projemiz tamamlandığı zaman güzel bir alan olacak. Bizler bu yola hizmet aşkı ile çıktık. En güzel hizmetleri sunmak, bizim boynumuzun borcudur. Çünkü Battalgazi’ye hizmet sözümüz var, yatırım sözümüz var. İlçemizin hiçbir mahallesini ayırmıyor, her bir mahallemizi hizmet ve yatırımlarla ilmik ilmik dokuyoruz. Halkımıza daha güzel bir yaşam sunmak için Battalgazi Belediyesi olarak her daim sahadayız. Gül bahçesi projemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bülten

GÖRSEL: 'Gül Bahçesi Projesi'nin maket görüntüleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Tam olarak nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • zurna44 (2 yıl önce)
    Battalgazi Belediyesi önce sorumluluğu altındaki parkları sulasın. Sivas Caddesi ile Kanal boyu arasındaki park bu yaz gram sulanmadı, diz boyu uzanan anızlarda yangın çıksa, evler, araçlar yansa hesabını kim verecekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Helal olsun sayın başkan. Sosyal belediyecilik anlayışının yansıması olarak kişi başın düşen yeşil alan oranının arttırılması gerekiyor. Üstelik parkın yapılacağı bölge hızlı bir şekilde yapılaşma yaşandı ve bölgede yaşayan insanların yeşil alanda çocuklarını gezdirebileceği ve nefes alacağı yerlere ihtiyaç var. Üstelik pandemi nedeniyle böyle sosyal alanlar nasıl önemli ve elzem olduğu bir kere daha anlaşılmış oldu. Sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Battalgazi bölgesinin bu anlamda sosyal donatılara daha fazla ihtiyacı var. Yeşilyurt bölgesinde sosyal donatılar, parklar, yeşil alan ve mesire yeri daha fazla iken, Battalgazi ilçesi bu anlmda ilgisiz kalmıştı. Merkezde hürriyet parkı ve millet bahçesine alternatif parkların ( Beydağı tbiat parkı gibi) yapılması merkezin trafik yükünün azalmasında fayda sağlayacaktır. Yerinde bir proje olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (2 yıl önce)
    Hiç bir sıkıntımız kalmadı, gül bahçemiz eksikti, o da olursa tam olur. Allah size akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla