SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Batuhan'ın Okul Yolu Asfaltlanıyor

0
Güncellendi - 2021-05-02 02:04:39
Batuhan'ın Okul Yolu Asfaltlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Doğuştan engelli olan 10 yaşındaki Batuhan’ın babasının sırtında okula gidip gelmesinin ardından harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi, toprak olan yolun asfaltına başladı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde yollarının bozuk olması ve tekerlekli sandalyesinin bulunmaması nedeniyle yıllarca babasının sırtında okula gidip gelen doğuştan engelli olan 10 yaşındaki Batuhan Şahin, artık okul yolunun asfaltlanması ile akülü arabasıyla gidip gelebilecek.

Baba Halil Şahin’in oğlu için yıllardır gösterdiği fedakarlığın karşısında harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi, Batuhan’a tekerlekli sandalye hediye etti ve yolun yapımı için kolları sıvadı. Yaklaşık 1 kilometrelik toprak yolun zemin çalışmalarını tamamlayan ekipler, dün itibariyle de asfalt serimine başladı. Yol çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Batuhan’la da bir araya gelerek sevincine ortak oldu.

Baba Halil Şahin, Başkan Mehmet Çınar’a teşekkür ederek Batuhan’ın okul yolunun yapıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da söz verdikleri gibi yol çalışmasına biran önce başladıklarını ifade ederek, “Bizim için Batuhan çok kıymetli. Kendisine yakın zamanda hızlı bir şekilde yolu yapacağımıza dair söz vermiştik. Bugün de verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ailenin evinde de belediye olarak tadilat yapıyoruz. Yeterli Batuhan üzülmesin, bu mübarek Ramazan ayında bir nebze de olsa mutluluğuna şahit olmak bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah okullar açılınca Batıhan akülü arabasıyla okula gidebilecek” dedi. Başkan Çınar'ın ziyaretine AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav da eşlik etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız