SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bay Kemal Malatya'ya Baksın"

0
Güncellendi - 2021-02-11 17:09:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Grup Toplantısı’nda milletvekillerine hitap eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AKP Belediyeciliği ile CHP Belediyeciliğini kıyaslayan videolar izletti. Belediyelerin zor dönemlerde ürettiği hizmetlerin altını çizen Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni örnek göstererek, “Bay Kemal şöyle yerinde gidip bir görsün Malatya’ya baksın. Baksın da belki bunları nasıl yapmışlar der” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AKP Grup Toplantısı’nda milletvekillerine hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren konuşmada AKP ile CHP arasındaki Belediyecilik anlayışı kıyaslaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni örnek göstererek çeşitli videolarla Türkiye’deki belediyelerin nereye geldiğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları sırasında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden bahsetti ve kamuoyuna izlettirdiği videolarda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlere yer verdi.

“MAZERETLERİN ARKASINA SIĞINMADAN HİZMET ÜRETTİLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Elazığ depreminden sonra hemen bir yılı doldurmadık. Oradaki biten konutların teslim törenini yaptık. Yılsonuna kadar kalanını da yapıp teslim edeceğiz. Bay Kemal bu kadar kısa zamanda nasıl bitti diye gidip görsün. Malatya’yı gidip görsün. Görsün ki; belki nasıl da bunları yapmışlar der.” İfadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, “Şu salgın ortamında bir başarı hikâyesidir. Aynı şekilde belediyelerimiz hem hizmetlerine hem de yatırımlarına devam ettiler, farklarını belli ettiler. AK Parti; hizmet etmek, eser üretmek, yatırım yapmak, şehirlerini geliştirmek isteyen hiçbir belediyenin mazeretlerin arkasına sığınamayacağı yerel yönetimler sistemine sahiptir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra AKPli belediyelerin yönettiği videolarını izlettirdi. 3 dakikalık videoda Malatya’daki parklar, yaşam alanları ve müzelerin yer alması dikkat çekti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

63 yorum yapılmış

  • Gadir (3 yıl önce)
    Belediyenin borcu ülkenin borcudur. Hayat pahalılığı olarak geri bize dönüyor. Fazla hizmet yapmaya gerek yok. Zaten yapsan da görmüyorlar. Ahmet Çakır da bizim Selahattin Gürkan da bizim Münir Erkal da bizim. Hepsinden de Allah razı olsun. Belediyenin gücü kadar hizmet ettiler. Yalnız Selahattin Gürkan israfı önlemeye de çalışıyor. Belki bazılarının çalakalem kızgınlıkları bundan. Belediye arpalık değil, zar zor su parasını ödeyen emeklimin verdiği parayı harcıyorsunuz. Kimseye peşkeş çekmeyin ve israf etmeyin. Kimseye yaranmaya çalışmayın çünkü kıymet bilen çok az.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Güney çevre yolu kaç belediye başkani gördü hala bitmedi biteceği de yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Daha düne kadar Ahmet Çakır' yerden yere vuran, alabildiğine eleştirenler bakıyorum da bu gün Ahmet Çakır'ı arar olmuşlar. Biz insanlar bir şeyin, bir kişinin değerini ancak maalesef onu kaybettikten sonra anlıyoruz. Neden zamanında hak ettiği değeri vermeyiz. Bazen sırf bizim siyasi düşüncemizden olmadığı için, bazen sırf kendi çıkarımız için yapılanları görmezden geliriz. Ama bizim düşüncemizde ise pireyi deve yaparız.Şu anda Malatya'nın hak ettiği hizmetleri aldığını ben de düşünmüyorum.Malatya merkezinde iki yıldır gözle görülen, kalıcı bir eser maalesef ki yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismet (3 yıl önce)
    Malatya'ya yapılan ve yapılacak olan en büyük hizmeti (!)unutmuşsunuz.Münir ERKAL'ın yaptığı o güzelim Kernek Parkını yıkıp kaynağı yeraltına gömen önceki başkan ve onu tekrar yer üstüne çıkarmak için 5 milyoncuk harcayan aynı partinin yeni başkanı...işte hizmet (!)budur...
    0
    0
    Yanıtla
  • osman1453 (3 yıl önce)
    Malatya Haberde doğruları yazmaktan vazgeçti galiba sn cumhurbaşkanımız Belediyenin yaptığı işlerden övgüyle bahsediyor yazdınız ama reisin videosunu izlediğimde belediyeden bahsetmiyor tokinin devletin hükümetin yaptığı konutların hızlıca yapıldığından bahsetti Algımı oluşturmaya çalışıyor Belediye yada siz
    0
    0
    Yanıtla
  • cihangir (3 yıl önce)
    yorumlara söyle bir göz gezdirdim de, şunu deme ihtiyacı doğdu. BANA SELAHATTİN GÜRKAN'ın MALATYA HALKI İÇİN YAPTIĞI 5 TANE KALICI ESERİNİ SAYAN OLURSA AKP'li OLACAĞIM ve GİDİP KAYIT OLACAĞIM. HADİ BELEDİYENİN TROLLERİ ÖĞRENİN BAKALIM... var mı böyle bi babayiğit ? Dipnot: kendisinin şahsi eşyalarının sergilendiği müzesini saymayın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duydun biri babayiğit arıyormuş... iyi say.. Yol açma, yol asfaltlama, kaldırım, kanalizasyon, içmesuyu... de hadi git kayıt ol..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Sonumuz hayr ola Sayın Cumhurbaşkanına artık nasıl bir Malatya sunuldu ve anlatıldıysa Malatya güzide oldu artık Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan havalarda uçmaya başlamıştır hepsi onun projeleri Malatyayı Malatya yapan Gürkan benim der artık Diger başkanlar yan gelip yatmışlar Şimdi Gürkanı biblortlarda resimleri asılmaya başlamıştır helal olsun sana başkan REİS personelin hakkını yemeyele belediyeci oluyor bunlar REİS Özel sektör için çıkarılan yasa belediye şirketleri koşup başvurup kısa çalışmadan yararlanıyorlar yazıklar olsun hepinize Bi kominist başkan Kadar olamıyorsunuz kendinize güveniyorsanız şeffaf olun kalem kalem harcamalarını açıklayın nerde hepiniz aynı çeşmeden su içtiğiniz için yapacak birşey yok öbür tarafta görüşürüz Türkiyemin Vekilleri Başkanları hak hukuk adalet bu tarafta size işlemiyor ama o tarafta kimse sizi kurtaramaz haberiniz ola
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    Buda iyi ir şey.Artık kendi kendilerini eleştirir olmuşlar. Parçalanma ayyuka erişmiş.çok güzel günler yakındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (3 yıl önce)
    Belediyenin en iyi yaptığı şey bir yola önce asvalt dökmek. Ondan bir ay sonra asvaltin yanlarını kazıyıp kaldırım yapmak. Sonra AA kaldırım yanlış oldu ben buraya ağaç dikecektim deyip yaptığı kaldırımı sokup ağaç dikecek şekle sokmak. Ondan bir ay sonra da ben bunları yaptım ama bisiklet yolunu unutmuşum deyip kaldırımı sokup bir daha yapmak.bir yeri bir kerede yapmak varken 4 kere sokup takip yapmaya kalkan belediyenin o işte sorumlu her bireyine sesleniyorum. Hakkımı size helal etmiyorum. Ayrıca bir iş yaptığınız yok. Olanı yikmayın yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Başkan Çakır bı trambüs ü getirdi bı tanesi gelir gelmez yandı geriside her gün yolun kenarında bozuk bekliyor geriye kalan hizmette çiçek dikmek başka bişey görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • osmanoğlu (3 yıl önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    bak cumhurbaşkanının örnek gösterdiği şeylerin hepsini ahmet çakır yaptı. selahattin gürkanın yaptığı herhangi birşeyi örnek gösterdi mi? hayır.çünkü yok. malatya halen daha ahmet çakırın icraatları ile güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (3 yıl önce)
    çakırı eleştirenler şimdi mumla arar oldu reis bidaki Seçimde malatyayıda kaybedersen şaşırma belediye başkanlarının akparti teşkilatlarının kibiri sayesinde Bu teşkilatla uzayada çıksan olmaz reis
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAMİ (3 yıl önce)
    Reis Çevre ve Şehircilik bakanlığının Toki marifetiyle yaptığı depremzedeler için yapılanları söylüyor,Büyükşehir çarpıtarak sanki kendilerine söylemiş gibi medyaya yansıtıyor. Partili gençlere de bol bol yorum yazın demiş. Bu mu şimdi şehre hizmet?Çakırın yaptıklarını seyrediyoruz sadece. Kandırmayın milleti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Görüntülerde ki yerleri hep Ahmet Çakır yaptı. Tamam bunlar güzel işlerdi. Hükümetimiz ise maalesef ne kuzey Çevreyolunu ne vadedilen hızlı treni nede diğerlerini yaptı. Şimdilerde sokak köpekleri ile mücadele ediyoruz. Yaza doğru sivrisinek ile . Yollarda çukur ile toz ilede çabası. Ağaç yerine reklam panoları görüyor. Birde yağcılar ve trolleri. Ak parti genel olarak Malatya’ya bişey veremedi. Gürkan’da tuzu biberi oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • HEKİHAN (3 yıl önce)
    selahattin başkanımıza helal olsun bu yaşıma kadar malatya yapılmayan hizmetler yapıldı nakör insanlar hekimhan 20 yıldır almayan hizmeti aldı diğer ilceleri bilmiyorum bir chp olarak selahattin başkana hekimhana adına şükrünlarmızı sunara başarılar dilerim özelikle katkı çok olana hekimhan başkanımıza turan karadağa hemde sellahattin başkanımıza teşekkür ederiz saolun inmanki artık hekimhana gitmek istemiyorduk ama şimdi hefesleniyoruz başarıların devamını dileriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (3 yıl önce)
    Ahmet Çakır yaptı hep şuan yapılan Bi şey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    ben göremiyorum ne yapılmış büyük bir köy olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (3 yıl önce)
    Allah aşkına bana biri desin.seçim geldiğinde ne diye oy isteyecekler.bu sorunun cevabını bulun vallahi oy vericem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hızlı tren hava alanı yenileme eeee birde ımmm hııı işte böyle böyle keklenip oylar verilecek aras bey :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Tam bir komedi, Malatya'nın bu halini örnek gösteriyorlarsa diğer illerin halini siz düşünün. Bence bu durum Malatya'dan aldığı oy oranlarından kaynaklanıyor. Nede olsa Malatyalılar çantada keklik diye düşünüyor büyük ihtimalle.
    0
    0
    Yanıtla
  • TANER (3 yıl önce)
    Reisi bu sefer Malatyalılar kandırmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    ıyi de cumhurbaşkanı malatyadan gösterdiği icraatların tamamı ahmet çakırın yaptiklariydi. Selahattin gürkanin yaptığı tek bir şey bile gösterilmedi. Cumhurbaşkanının selahattin gurkana mesajı bu bence.malatyaya hiç bisey yapmadın ki gösterelim diyor gurkana
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedri (3 yıl önce)
    Eğer Malatyada ki hizmetler ülkemizde örnek gösteriliyor sa vay ülkemin haline ,çok şükür akp parti son dönemini yaşıyor az sabır
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (3 yıl önce)
    Şimdi CHP de AK ve CHP Belediyelerini anlatan bi video çeker eksikleri gösterir Ak partinin /Halk seçiyor ve buna saygı duymak zorundayız İstanbul ANkara Antalya en meşhur şehirler CHP dedi o yüzden ne kadar izlesek değişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Payitaht (3 yıl önce)
    Malatya mı örnek bravo tebrikler bir Yeşilyurt belediyesi varki yenibahar caddesini süpürmüyor haftada 3 kez tozdan araba yıkatıyorum trafik yoğunluğu olmayan sokakları haftada 1 yıkarken fahri kayahan caddesinden daha fazla araç trafiği olan caddeyi 1 yıldır yıkamadı su basıncı düşük olduğu için 4 üncü katlara günün yoğun su kullanımı saatlerinde su çıkmıyor bravo bu arada maski ye konuyu söylediğim de çok pişkin bir şekilde görevli arkadaş hidrofor taktırmamı önermişti hala çözemedik malatya belediyesi hizmette sınır tanımıyor ama kime hizmet bilmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim su kendi çıkmıyorsa adam sana teknik çözümü önermiş kova ile sana su mu taşısın abdest alırken sana ibrik mi tutsun ne istiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)Payitaht isimli kullanıcı yorumuna
    Çok katlı binalara taşımadan düşünecektiniz onu. Eve taşınırken hidrofor olup olmadığına bakacaktınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayri (3 yıl önce)
    O değilde herşey 2023 te her şey güzel olacakmış.Her geçen gün daha kötüye giden bir ekonomimiz varken, nasıl güzel olacak merak ediyorum. Unutmadan 2023 te Dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefimiz varmış. Bunlara kendileri inanıyormu acaba. Vallahi yeter billahi yeter gerçekten çok sıkıldık sizden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali seydi (3 yıl önce)
    Malatyamıza herdaim hizmet edinen hala eserleri canlı kalan Milletvekilimiz Çakır’a teşekkürler.Acaba yeni başkan 2 yıl oldu göreve geleli ne zaman böyle kalıcı eserler üretecek.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek parkı (3 yıl önce)
    Ağam bizle eyleniyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural Çelik (3 yıl önce)
    Allah Allah benmi göremiyorum ne yapılmış Malatya'ya birileri bana söylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı hüso (3 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanım Malatya haberdeki yorumlara bak halimizi anlarsın Çevre yolu olmayan sokakları köpek dolu toplu taşıma sistemi oturmamış Yolları çukur dolu Stadı patates tarlası imarı Allah’a emanet bir şehirde yaşıyoruz Bu ülkede hersey videolardaki gibi çıksa keşke Reisi bu şekilde gözünü boyayan başkanlar olduğu sürece Malatya hep böyle kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Valla gözlükle bakıyorum dürbünle bakıyorum köstebek yuvasına dönmüş yollar görüyorum Hizmet nereye yapılıyor Tokinin ara yollarını eştiler aylardır öylece duruyor heryer çamur içinde Belediyeler nerdesiniz???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Acaba bizim göremediğimizi bunlar nasıl görüyor. Cumhurbaşkanı na hangi video kasetini yeni diye Göstermişler. Halkı nasıl kandırıyorlar sa, birbirlerini de o şekilde kandırıyorlar. Alışkanlık yapınca kişiler farketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Ahmet ÇAKIR'ı daha çok ararız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya belediyesinde olağanüstü işler yaptı diğer belediye seçimlerinde ibb adayı yapacak akp onu..gerçekten bulunmaz bir belediye başkanı..çok arayacak malatya onu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Biz bütün gün bakıyoruz bişey yok herhalde uzayda çalışma var
    0
    0
    Yanıtla
  • Bakmakla görmek arasında çok fark var siz anca bakarsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sen ne gürmusün anlat bizde bilelim her şeye atlıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ne var Allah için sayda bizde bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • N e arıyorsun bir şey yokmuş sen merak etme gören görüyor kömürhan köprüsünden geç bakalım her hangi bir okula git bakalım ara istediğin doktora randevu al bakalım belkid e çoğunu yapmıştırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Birbirlerini anlaşmalı kötüleyerek halkı ayrımcılık kin nefret saçarak siyasete yapıyorlar bizi uyutuklarını alamıyorlar tv de yorumcular birbirleriyle acımasızca kırıyorlar rekram arası çay için sohbet ediyorlar ya sokaktaki insanlar birbirlerine düşman Oluyor nedeni bu partiler liderler hiç tanımadığın insana AKP li CHP li diye düşman olan sadece üçüncü dünya ac fakir eğtimsiz ülkelerde olur türkiye selçuklu osmanlı soyunda gelen millete yakışmaz kürt türk akraba kardeş bizi kim ayırdı bu vatan seven siyaset ayırdı icrate yatirima kalkınmaya gelişmeye değilde iki çift söze Ikna olup beynimizi kalbimizi esir verdik ALLAH bizi uyandırmayı kısmet ettsin
    0
    0
    Yanıtla
  • ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Malatya Ahmet Çakır a herşeyi i borçlu ne yapıldıysa onun zamanında yapıldı. Ondan sonra hiçbişey yok ortada. Sadece boş laf var. Ahmet Çakır olsaydı böyle bir Malatya daha olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yapmış Çakır birşey yaptıysada borçla yaptı borçla hizmet hizmet değildir Sayın Gürkan o borcu nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünüyor şimdi borçla bende yaparım sende yaparsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet çakır aynı gayreti vekillikte gösterebilir..fakat bir gün meclis kürsüsünde görmedik..malatya belediyecilik anlamında yapılan ekstra çok iyi isler yok..yanı başındaki kayseri ye git belediyecilik nasıl yapılır bir gör..
    0
    0
    Yanıtla
  • Harbi (3 yıl önce)
    Bay kemalllll!!!! Bizden önce kaç tane dolar milyoneri vardı şimdi kaç tane var!!!!! İşsizlik kaçtı şimdi kaç?? Yedik bitirdik koca ülkeyi.. ama durmak yooookkkk !!!!! Ümmet millet hizmet dava kem küm...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)Harbi isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi oradan be kardeşim boş yapma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa kardesim acaba herkesin yaptığı ve gözle bariz görülen ve yasanan ekonomik sıkıntıları,hergün fakirleşen halkı marketlerde eriyen parayı,evine ekmek alamayan insanları görmüyorsun,sadece A HABER ile mi yaşıyorsun.ilginç.güzelliğide gör alkışla ,olumsuzluğuda gör eleştir.tavsiyemm biraz dolu ollllll
    0
    0
    Yanıtla
  • Bazı gerçekleri görmeniz için henüz ufkunuz yeterli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris (3 yıl önce)
    Nerden bakiyoruz acaba daha 4 k siteleri ne bir civi bile cakilmadi depremde hasar goren binalar ne oldu hepsi duruyor hangisi yikildida yenisi yapildi malatyaya ne yapildi
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)Baris isimli kullanıcı yorumuna
    4K sitesini yıkıp hafriyatını kaldırdılar. Yenisini de elbet yaparlar. Daha önce yıktıklarını yaptılar onlarda yapılır. Ayrıca TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan kalıcı 2500 konut teslime hazır. Daha ne yapsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    doğru bay kemal baksın..bir ülke bir şehir betona nasıl gömülür yandaşlar nasıl zengin edilir öğrensin..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi ordan...
    0
    0
    Yanıtla
  • ne oldu zoruna mı gitti..betoncu..senin torunların ilerde yüzüne tükürecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen nöbetçi troll musun Mustafa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ne kadar maaş alıyorsun partidennn,merak ettim.heryerde herkese bir cevabın var,veya siyaset veya sosyo bilim veya ekonomist veya cevre bilimci veya sehir plancısı vs vsvvsvsvsvvs nesin çozemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Çevreyolu olmayan tek Büyükşehir e baksın kılıçdaroğlu. Acaba Reis bunu biliyonmu? Yoksa öznur Hanım mı yalancı. Çevreyolu yapılıp açılmadan AKP ye bir daha oy vermeyecem yemin ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (3 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımızı izlerken cok derin bor offfff çektim. Malatyadan Hürriyet Parkının, Orduzu Pınarbaşının, Sanat Sokağının, Kültür Evinin o muhteşem görüntüleri paylaşıldı. Hepsi Ahmet Çakır döneminde şehrimize kazandırılmış eserlerdi. Neden bu dönem de tek bir eser yok. Çakırı mumla arıyoruz ama nafile. Adamın kıymetini bilemedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey çok başarılıydı ya şimdi vekilliktede öyle..maşallah hiç meclis kürsüsünden inmiyor..malatya insanı bu küçük şeylerden mutlu oluyor..çöp kamyonuda getirdi dimi??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hizmet ile kürsü ne alaka maaşlı belediye trolü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    bir de gözlükle bakayım canım Malatya ma
    0
    0
    Yanıtla