SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Öncesi Yoğunluk Arttı

0
Güncellendi - 2021-07-16 17:36:08
Bayram Öncesi Yoğunluk Arttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kurban Bayramı öncesinde çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşurken, banka önlerinde ise metrelerce uzunluğunda kuyruk oluştu.

Kurban Bayramı’nın 9 gün tatil olmasının ardından Malatya’da çarşı ve pazarlarda bayram öncesi yoğunluk oluştu. Bayrama günler kala alışverişe çıkan kalabalık daha da artarken, haftanın son mesai gününde ise banka ve PTT önlerinde metrelerce uzayan kuyruklar oluştu. Sabahın erken saatlerinde başlayan kuyruk gün boyu devam etti. Banka ve postane önlerinde oluşan kuyruklarda ise insanların sosyal mesafeye riayet etmediği gözlendi. Vatandaşlar, Kurban Bayramı ve 9 günlük tatil öncesinde işlerinin halletmek zorunda olduklarını, bu nedenle dışarı çıktıklarını dile getirdi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cengiz (2 yıl önce)
    Rehavet iyi değil Allah aşkına maskeye dikkat edelim bir insan virüs kapıp hastalansa ölse vallahi kul hakkıdır!!!
    0
    0
    Yanıtla