SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Tatili Dönüşü Trafik Denetimleri Arttı

0
Güncellendi - 2021-07-25 22:56:53
Bayram Tatili Dönüşü Trafik Denetimleri Arttı
A- A+ PAYLAŞ

VALİ DE DENETİM NOKTALARINI ZİYARET ETTİ.. Kurban Bayramı  tatili dönüşü nedeniyle karayollarında oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle Emniyet ve Jandarma trafik ekipleri denetimlerini arttırdılar. 

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Malatya-Adana, Malatya-Kayseri ve Malatya-Sivas Karayollarında bayram dönüşü nedeniyle vatandaşın sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını yoğunlaştırdılar.  

Jandarma ekipleri, dronelerle de yollardaki akışı sürekli takip ederken, sürücüleri durdurarak trafik açısında gerekli denetim ve kontrolleri yaptılar.  

Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de şehirler arası yollarda yoğun bir şekilde denetimleri sürdürdü.

Bu arada, bazı bölgelerde de Emniyet ve Jandarma trafik ekipleri ortak denetim yaptılar.

VALİ DENETİM NOKTALARINDA..

Bu arada, Vali Aydın Baruş, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Darende ve Doğanşehir İlçelerinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret etti.

Bayram tatilinin sona ermesi ile birlikte şehirlerarası yollardaki trafiğin yoğun olması sebebiyle güvenlik güçlerine yol kontrollerinin daha sık yapılması talimatını veren Vali Baruş vatandaşların güvenle yolculuk yapabilmeleri için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Darende İlçesi yol kontrol noktasında 4000, Doğanşehir İlçesi Sürgü uygulama noktasında 3500 aracın kontrol edildiğini ifade eden görevliler, özellikle hız, emniyet kemeri ve birçok konu üzerinde durduklarını söylediler. Vali Baruş yapılan kontrollerde yorgun ve uykusuz araç kullandığı gözlemlenen sürücülerin dinlendirilmesi yönünde de talimat verdi.

Yolcularla sohbet eden Vali Baruş ve beraberindekiler sürücülerin kurallara riayet etmelerini önemle istirham etti.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız