SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazı Şeyleri Kendime de İzah Edemiyorum"

0
Güncellendi - 2020-02-17 19:40:11
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u yendiği karşılaşmanın ilk yarısında, Galatasaray cezasahasına ortalanan topu Seri'nin elle kesmesiyle yaşanan ancak Yeni Malatyaspor lehine penaltı verilmeyen pozisyonu yayıncı kuruluş yorumcuları Güntekin Onay ve Metin değerlendirdi.

METİN TEKİN VE GÜNTEKİN ONAY'IN O DİYALOĞLU

Metin Tekin, Yeni Malatyaspor'un penaltı beklediği pozisyon ekrana geldiği sırada "İlk yarı sonundaki bu pozisyonun görülmemesi kabul edilemez. Türkiye'de hata yaptığını kabul etmiyoruz, bazı şeylerin bilerek yapıldığını düşünüyoruz doğru mu?" şeklinde konuştu. Güntekin Onay ise "Ben öyle olmasını düşünmek istemiyorum ama öyle sanki. Bazı şeyleri kendime de izah edemiyorum." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Tartışmasız şu an favori Trabzonspor

Metin Tekin daha sonra "Bu çok net penaltı gibi geliyor bana. VAR'ın görmemesi kabul edilecek bir şey değil. Hakemin bir başka bakış açısı oluyor mu? Bu sefer enteresan yere gidiyor, VAR'ın olmaması da çözüm değil. Neden çağırdı, neden çağırmadı olursa, aynı yere gider. Sorun çözülmez. VAR, güvensizliği ortadan kaldıramadı." açıklamasını yaptı.

Güntekin Onay ise "Mustafa Pektemek'in pozisyonu için hakemlerin başka bakış açısı var ve aktif hakemler 'Penaltı değil' diyorlar. Bununla ilgili ne diyecekler bilmiyorum. Bu pozisyonu hakeme sormak lazım neden çalmadı? VAR neden devreye girmedi. Alanyaspor'un geçen hafta kazandığı penaltıda da VAR'ın çağırması hatalı diyorlar." şeklinde konuştu.

beinsport- milliyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    valla su an kume dusme hattindayiz. onumuzdeki 6 hafta 6 da 6 yapmasi lazim takimin. artik mazeret vs. yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Bu pozisyon hata falan degil bilerek verilmeyen bir penalti..alper ulusoy malatyanin dusmani zaten her maci boyle..tff de mhk da siyasilerde utansin..boyle alenen anadolu kuluplerinin haklari yeniyor kimse de dur demiyor diyemiyor bunlara..tum turkiye futbolun artik sahada degil masada oynandigini biliyor..13 14 puanimiz calindi bu muthis VAR sistemi sayesinde..sampiyonda duseceklerde belirlenmis planlar uygulaniyor bu cok asikar...insanlari aptal yerine koymayin artik goturun kupayi ahmet agaogluna yada fatih terime verin olsun bitsin..
    0
    0
    Yanıtla