SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BB Erzurum Sahasında Bu Sezon 2. Kez Galip Geldi

0
Güncellendi - 2021-04-24 04:49:06
BB Erzurum Sahasında Bu Sezon 2. Kez Galip Geldi
A- A+ PAYLAŞ

BB Erzurumspor dün sahasında Yeni Malatyaspor’a karşı aldığı galibiyetle birlikte bu sezon sahasında ikinci kez galip geldi.

Süper Lig’in 36. hafta maçında Kazım Karabekir Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor’u ağırlayan BB Erzurumspor, Obertan’ın son dakika golüyle sahadan 3 puanla ayrıldı. Süper Lig’in 36. haftasına kadar sahasında sadece 22. haftada oynadığı MKE Ankaragücü karşısında galip galen Dadaşlar, bu sonuçla birlikte 14 hafta sonra evinde ikinci galibiyetini alabildi.

Sahasında en az kazanan takım

BB Erzurumspor ayrıca bu sezon sahasında en az galibiyet ve puan çıkaran takım konumunda. Dadaşlar ev sahibi olduğu 18 maçta sadece 2 galibiyet alırken, 8 beraberlik, 8 de mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda mavi-beyazlı ekip 14 puan çıkarabildi. Dadaşlar deplasmanda ise 17 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Dadaşlar bu maçlardan toplam 20 puan çıkardı.

Erzurum, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Düşme hattında bizi yenmeyen kaldimi oyuncumuz ademi seviyoruz ama defansif yönü zayıf ondan ricamız ceza bizim alanda 1. Bölgede fazla bulunmaması biz onu orta saha ve rakip alanda görmek istiyoruz ve kaplanlara güveniyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Erzurum takımı 1990-1991 yılında yine son dakika golü yenılmiştık.
    0
    0
    Yanıtla
  • celal (2 yıl önce)
    ÜZÜLME KAPTAN DUALARIMIZ SENİNLE. Maçın son dakikalarıydı adeta canını dişine takmış bir oraya bir oraya koşuyordu son bir canı kalmıştı onunlada defansta son hamlesini yaptı ama gole engel olamadı ve yıkıldı inanın bu beni çok üzdü. keşke bu mücadelede diğer takım arkadaşlarıda ona destek olsalar. sen üzülme ADEM KAPTAN bu şehir dualarıyla seninle... merak edenler maç özetine baksınlar bunu görecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan soykan anisina (2 yıl önce)
    Bu ayipta bize yeter Denizli son olarak bizi yendi Erzurum 7 galibiyetin ikisini bizden aldı Erzurumlu bir dostum aradı keşke hep Malatya ile oynasak diye ,sayın adil gevrek sıka sıka ağzımızda diş kalmadı , lütfen yapamıyorsan düş yakamizdan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Şu ligde erzurum'u, kayseri'yi, denizli'yi, gençlerbirliği'ni yenemeyen takım küme düşmeyi haketmiş demektir.
    0
    0
    Yanıtla