SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mama Kutusundan Kokain Çıktı!

0
Güncellendi - 2019-11-15 02:49:53
Mama Kutusundan Kokain Çıktı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, uyuşturucu sevkıyatı yapacağı belirlenerek yakın takibe alınan kadının yanında bulunan bebek mamasının içinden kokain çıktı.

 Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan, nakleden, bulunduran şahıs ve grupların yakalanmasına yönelik bir çalışma yürüttü.

 Ekipler, yaptıkları çalışmalar kapsamında Diyarbakır'dan Malatya'ya uyuşturucu sevk edeceği belirlenen Ş.E. adlı kadını yakın takibe alındı.

 İstihbarat Şubesi'nin de destek verdiği operasyonda Ş.E. kent merkezinde Halep Caddesi üzerinde yakalanarak, gözaltına alındı.

 Ekipler tarafından yapılan aramada, şüphelinin çantasından çıkan ve içinde bebek maması bulunan kavanozdan 25,65 gram saf kokain bulundu. 

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Emniyetimzii kutluyorum, lütfen denetimler artırılsın. Daha çok denetim istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla