SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bedellerini Ödetiyoruz, Ödeteceğiz"

0
Güncellendi - 2021-03-11 19:15:01
A- A+ PAYLAŞ

ŞEHİT ÖZBEY'İN AİLESİ CUMHURBAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ..Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesindeki Gara’da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey'in ailesi ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaştan Astsubay Çavuş Semih Özbey’in babası Gürsel Özbey, annesi Sadiye Özbey ve kardeşleri ile Ankara’da bir araya geldi.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan baba Gürsel Özbey’e, “Şehitlerimizin makamı belli. Dolayısıyla onlarla ancak iftihar edilir. Üzgünüz ama bedellerini de bunlara ödetiyoruz, ödeteceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Sağ olun, var olun” dedi. Baba Gürsel Özbey’de kendileriyle yakınen ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, “Biz, şehit ailesi olarak devletimizden memnunuz, devletimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. İnşallah birlik ve beraberliğimiz bozulmaz” dedi.

"HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR"

Anne Sadiye Özbey de evladıyla gurur duyduğunu belirterek, “Anneyle babanın içindeki yara çok başka bir şey. Rabbim şahadet şerbetini içirmeyi nasip etmiş ona ama her anne ve baba için tarif edilemez bir acı. Evladımla her zaman gurur duydum. Cumhurbaşkanımızdan, İçişleri Bakanımızdan, Milletvekilimiz Öznur hanımdan Allah razı olsun her zaman yanımızda oldular” diye konuştu. Görüşmede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • orhan ince (3 yıl önce)
    şehit ailesi ve aileleri üzerinden hiç kimse siyasi şov yapmasın yeter öznur hanım şehit olmadan öncede aileyi götürüp böyle fotograf çektirdinizmi tabiki yok aileninde gitmesi zaten apayrı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Öznur Hanım şehit yakınlarını kendi siyasi şov una kullanıyor. Hala geleceğin hesabı peşinde. Yeter yav. Bu Malatya bıktı senden. Allah şehidimize rahmet etsin. Anasına babasına sabır versin. Sayın Cumhurbaşkanı m artık. Malatya için aç gözünü millet e kulak ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Resme bakınca yüreğim acıdı. Şehit ailesinin siyasi konu mankeni edildiği bir günde ne söylesek azdır. Kahrolsun PKK kahrolsun teröre destek verenler
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Hepimiz bir gün öleceğiz ancak Allah bazı kişilere böyle onurlu bir ölümü Şahadet makamına ulaşmayı nasip eder. Evladınız bu vatan için canını verdi. Mekanı cennet olsun. Sizler bizim kardeşimiz, onurumuzsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özbey (3 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanım, aziz sehidimizin annesi, babası ayakta iken oturarak poz vermeniz doğru mu Allah aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin Yaptığın Yorum LAF OLSUN TORBA DOLSUN Hesabı boş boş konuşmuş ve yorum yapmışsın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadar nezaketle yapılmıs bir elestiriye neden böyle nezaketten yoksun bir ifadeyle cevap verdiniz, anlamak mümkun değil
    0
    0
    Yanıtla