SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bekçilere Silah Çekip, Bıçakla Saldırdılar.. 5 Gözaltı

0
Güncellendi - 2020-09-01 20:24:50
Bekçilere Silah Çekip, Bıçakla Saldırdılar.. 5 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

TOKİ Bölgesinde gece devriye gezen bekçiler, silahla ateş açan gruba denk gelince olaya müdahale ettiler. Şüphelilerden biri bekçilere tabanca doğrulturken, bir başkası ise bıçakla saldırdı. Bekçiler, 5 kişi olan şüphelileri etkisiz hale getirdi. 

Olay; 00.15. sularında Yeşilyurt Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Bölgesinde yaşandı. TOKİ İş Merkezine yakın noktada yol üzerinde devriye gezen Emniyet Bekçileri  silahla ateş açılması olayına denk geldiler ve olaya müdahale ettiler. Ancak şüphelilerden elinde tabanca olan silahını bekçilere doğrultu.  Bekçilerin havaya uyarı ateşi açmaları sonucu elinde tabanca bulunan şüpheli silahı yoldan aşağıya attı. Olay yerinde bulunan şüpheliler etkisiz hale getirilirken şüphelilerden biri bekçilere bıçakla saldırdı, ancak o da etkisiz hale getirildi.

Olay yerine motosikletle gelen bir şüpheli ise kaçmak isterken yakalandı ve motosikleti kaldırımda kaldı.  

Bekçilerin yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi.  

Olayda kullanılan tabanca yapılan arama sonucunda bulundu.  

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyete götürüldü.  Başlatılan soruşturma devam ediyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Cengiz (3 yıl önce)
    Malatya nın en havadar sakin ve yaşanılır bir semti olması gereken Yavuz Selim Mahallesi malesef eski belediye başkanlarının da ihmalkarlığı ile serserinin başı boşların uğrak yeri oldu kaldı ki Malatya nın en kalabalık mahallesi değerli yetkililer Allah rızası için burayla ilgilenin yeri gelmişken Sayın Selahattin Başkanım sürekli su kesintiside yaşıyoruz son olarak Tokiye bir polis karakolu istiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Cengiz bey 1+1 konutları yapıldıktan sonra asayiş olayları zirve yaptı. Keşke kıymetli vekiller ve Bld. Bşk.larıda evlerinin yanlarına sosyalleşmeye örnek olmak için bu 1+1 konutların yapımına izin verselerdi. Halka hizmet diyorlar ya bu halka hizmeti bir zahmet evlerinin diplerine de yaptırsınlar da GÖRELİM!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Toki sakini (3 yıl önce)
    Ayni kisiler ayni olaylar..altarafi 5 tane zibidi orayi altust ediyor..isimlerini neden aciklamiyorsunuz?? Goreceksinizki ayni isimler..bigece nezaret sonra serbest..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Bekçiler sivil olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Helal olsun bekçilere. Eski günlere nazaran geceleri daha emniyetli güvenli oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hemen salıverirler merak etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Helal olsun bekciler polislerden daha gözukaraymiş
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Bekçilerimize helal olsun ve çok geçmiş olsun hepsine
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Ellerine emeklerine sağlık bekçilerimizin
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmiktili (3 yıl önce)
    silahla ateş açan gruba denk gelince olaya müdahale ettiler. silahla nereye ateş açılıyor anlamadım.... çevreye ateş açarken mi denk geldiler yoksa sonra dan bekçilere mi ateş açtılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    .Mutlaka Yavuz Selim Mahallesi Toki İş Merkezine yakın bir alanda Karakol Kurulmalı. Toki Teksasa dönecek yoksa. Bekçilere Vurma yetkisi de verilsin. Olaya şahit olduğumdan ötürü söylüyorum. bekçiler çevreden gelen Mahalle sakinlerinin verdiği cesaret ve Bekçilerin cesur ve soğuk kanlı davranışları olmasa idi . Bekçileri vuracaklardı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYA (3 yıl önce)
    yazık bu bekçilerimize. Malatyamız'da gün geçmiyor ki her gece olaylar. ALLAH yardımcıları olsun. Ve mutlaka bekçilerimiz çelik yelekle dolaşsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bekçilerimiz güzel iş çıkartıyorlar.Allah kolaylıklar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    devletin polisine bekçisine el kaldıranların elleri kırılsın inşaallah
    %100
    %0
    Yanıtla