SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bekçisi Olduğu İnşaatta Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2017-05-28 17:59:15
Bekçisi Olduğu İnşaatta Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 59 yaşındaki şahıs, bekçilik yaptığı inşaatın boşluğunda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Göztepe Mahallesi’nde bir inşaatta bekçilik yapan Dursun Güngör'den (59) iftar vakti haber alamayan ve telefonunu da açmadığını gören ailesi Güngör'ün çalıştığı inşaata geldi. Güngör'ü inşaatın boşluğunda kanlar içerisinde bulan aile durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri olay yerini güvenlik çemberine alırken inşaat bekçisi olan Güngör'ün 3.kattan boşluğa düştüğü tahmin ediliyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından bekçinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nedim (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Yakinlarina geniş sabirlar diliyorum. . Bu tur ölümle sonuclanan hadiselerin bir coguna kaza demek zor, alinacak iş guvenligi tedileriyle onlenebilir durumlardir, insaatlarda maalesef yeterli tedbir alindigi ve iş guvenligi denetimlerinin yeterince yapildigini soylemek zor. .. Umariz ders cikarilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • ilhamin ozhan (6 yıl önce)Nedim isimli kullanıcı yorumuna
    nedim bey konu hakkında bilgin yok boş boş ne konusuyorsun. bu olayda iş güvenliği ile ne alakası var ki adam bekci aksam saatinde gitmiş inşaata. Allah rahmet eylesin rahmetliye....
    0
    0
    Yanıtla